Selena és The Weeknd, vagyis Abel még 2017-ben kezdtek randizni és 10 hónapig voltak együtt. A páros rengeteg közös élménnyel rendelkezik és nincsenek haragban egymással. Talán közös dolognak is lehet nevezni egy-egy videó klipjüket is, ugyanis a szemfüles rajongók rengeteg hasonlóságot véltek felfedezni Selena ‘Boyfriend’ és The Weeknd ‘Heartless’ című videója között. Első legnagyobb szembetűnő jel: béka. Mindkét videó klipben feltűnik egy, vagy épp több élő béka. Selena a randi partnereit békává varázsolja egy különleges szerrel, Abel pedig egy béka megnyalása után ő is egy kétéltüvé változik. Ezen felül a klip első másodperceiben a felirat is hasonló köztük, valamint az átváltozás folyamata is.

Érdekesség, hogy még a felirat színe is hasonló. Mindketten feltüntették az előadó – Selena Gomez, The Weeknd -, illetve a számok címét is – Boyfriend, Heartless -.

Mindkét videóban feltűnik a póker is, sőt mindketten piros színű ruhát viselnek.

A békává átváltozás folyamata is hasonlóan van feltüntetve: a kézen megjelenő hártyák, a szemek, a zöld szín.

Illetve, biztosan ismeritek a Snapchat alkalmazást. Ott lehet néha hasonló filterekkel találkozni, mint amit a két énekes használt fel a klipben. És ez is egy közös jellemző: a békák – Selenának a randi partnerei, The Weeknd saját maga – elkezdi furán látni a körülötte levőket, vagy épp saját magát.

Selena a klip végén szabadon engedi a békákat, akiket össze gyűjtött. Abel a saját klipjében pedig a legvégén békává alakul át. Vajon SelGo ezzel célozni akart valamire?


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740