Selena első tetoválása egy hangjegy volt, amit 2012 február 22.-én csináltatott Louie Gomez-zel, az Under The Gun tetováló szalonban, Hollywood-ban. Az első tetkó nem sokkal azután jött, hogy bejelentette, szünetet tart a zenélésben. Az E! Online-nak ezt nyilatkozta a tetoválásról:

“Egy énekesnő után lettem elnevezve, akit Selena Quintanilla-Pérez hívnak és a zene nyilvánvalóan nagy hatással van rám. Illetve vannak édesanyámmal is közös zenei dolgunk, nagyon sokat jelent nekem.”


Második tetoválása nem sokkal az első után készült, amely egy római szám a nyakán. A szám a 96-os, vagyis 1976, ami édesanyja születési éve. A Bang Bang szalonban csináltatta 2012 szeptember 29.-én. A tetoválásról a művész számolt be:

“A tetoválás egy emlék az egyik családtaggal szemben, aki nagyon sokat jelent neki. Selena nagyon ideges volt amiatt, hogy fájdalmas lesz, szóval végig fogta a legjobb barátnője kezét.”


A harmadik tetoválása 2013 október 28.-án látott napvilágot, amely a ‘God who strengthens me’, avagy ‘Isten, aki erősít engem’. A jobb comjának oldalára készült és az egyik rádiós műsorban nyilatkozott róla:

“A Biblia: A Filippibeliekhez 4:13 részéből való. Jelentése az, hogy amíg Isten erősít engem, addig bármit megtudok tenni. Ez a tetoválás már egy éve meg van, de csak most fedtem fel igazán, akkor eddig elég jól eltakartam.”


2014 júniusában megszerezte újabb tetoválását szintén a new york-i Bang Bang szalonban. Egy arab írást láthatunk a hátának jobb részén. Angolul ‘Love Yourself First’, vagyis ‘Először Magadat Szeresd’.

“Selena már úgy hozta ide, ahogyan le szeretné íratni. A tetkó körülbelül 4 cm, nem tartott sokáig, 35-40 perc volt az elkészítése. A leghosszabb ideig az tartott, mire kiválasztottuk, hogy hová tegyük, végül megtaláltuk a tökéletes pontot.”


2015 júniusában ismét tintát ütöttek a bőrébe, mégpedig a füle mögé a ‘g’ betűt. Testvére, Gracie 2013-ban született, sokan arra tippeltek, hogy az ő nevének a kezdőbetűje. Hailey Baldwinnak és Ashley Benson-nak is van egy ugyanilyen tetoválása. Az a G betű Georgia Veach-ra utal, aki egy ritka és gyógyíthatatlan agyi betegségben szenved. Később Selena megerősítette tetoválásának jelentését: G egyenlő Gracie-vel!


2015 szeptemberében tűnt fel egy újabb tetkó mindenkinek, ami az ‘x31’. Ez egyik legjobb barátnőjével, Ashley Coook-kal a találkozási időpontjuk. Október 31.-ét jelent. További információnk sajnos nincs róla.


2016 áprilisában a jobb lábfejére tetováltatta a ‘sunshine’, avagy ‘napfény’ szót. A nagymamája hívta mindig így.


2017-ben újabb tetkót szerzett, mégpedig sorozata, a ’13 okom volt’ miatt. Ráadásul két szereplőjével csináltatta meg, Tommy Dorfmann-nal és Alisha Boe-val. A pontos vessző szimbólum annak a jele, hogy valaki öngyilkos akart lenni, de mégsem tette meg, így nem pontot tett az életének a végére, hanem vesszőt. Így kapcsolódik hozzá a ; jel. A tetoválást áprilisban csinálták, mindegyikük posztolt róla Instagrammon, akár sztorit vagy éppen bejegyzést. Selena-val összefutott a két sorozatszínész a városban, betértek egy tetoválószalonba és megcsináltatták. Később a sorozat Justinja, Brandon Flynn csatlakozott hozzájuk, pár nappal rá csináltatta meg a saját ; tetoválását.


2018-ban a 26. születésnapja után rögtön 2 tetoválással is gazdagodott. Az első egy “4”-t ábrázol, amit három további barátnőjével együtt varratta magára. Ő a jobb karjának belső részére kérte. Augusztus 18-án készült, unatkoztak, és spontán döntöttek emellett. Raquelle kissé hezitált, de végül sikerült rávenniük, neki a csípőjére került fel a szám, amivel Selena viccelődött is, miszerint akkora, mint egy pont. Ashley Cook és Courtney Barry is velük volt.

#4, mert ezek a nők már több, mint 7 éve mellettem állnak (@ashleycook már 12 éve), 4, mert ők az életeim. Szeretlek titeket. Mindannyian inspiráltok, hogy jobb, erősebb, Istenhívő, legyek, és rengeteg ŐRÜLT történetünk van. Alig bírom kivárni az elkövetkezendő 50 évet!

Courtney Barry-val egy másikat is varrattak, ez egy “1”-es, a jobb oldalán a mellénél. Ez azt szimbolizálja, hogy ők mit is jelentenek egymásnak.

Az én igazi #1, Courtney Barry-m! Hihetetlen nő vagy!

A Capital FM interjújában, decemberben elmondta, hogy ismét egy új tetoválást készítetett. Ez pedig nem mást takar, mint a vese átültetésének dátumát. Jobb kezénél, a könyöke felé található meg a dátum: 17/6/19. Azonban magát a műtét megtörténtjét sokkal később, szeptemberben vállalta fel. A műtét előtti héten posztolt egy közös képet az Instagramra a rajongóival, amely egyfajta elköszönő üzenet is volt. Egyik legjobb barátnője, Francia Raisa adományozta számára egy veséjét, amely egy életmentő műtét volt. A lányon is megtalálható ugyanez a tetoválás. Később mindketten nyilatkoztak – sírva – a megtörtént operációról.

Miután 2019-ben visszatért az AMA színpadára, megvillantotta újabb szerzeményét, azonban nem árult el erről semmit. Nem mutogatta, úgymond titokban tartotta. Később kiderült, hogy ezek imádkozó kezek és rózsafüzér kombinációja, amelyek a bal combának oldalára került fel. Mint azt tudjuk, Selena a hívők közé tartozik, így nem meglepő, hogy ezt is magára varratta.

2019 novemberében egy nagyon jó barátnőjével és dalszerzőjével jelentetett meg egy közös számot, amely az ‘Anxiety’/’Szorongás’ nevet viseli. Egyszer közösen elő is adták Julia Michaels-el, ezután pedig közös tetoválást is készítettek a bal kézfejükre, amely egy nyíl. “A nyílam örökké feléd mutat” – nyilatkozta Selena. A szorongás nagy szerepet tölt(ött) be Gomez életében, számára ez a dal is nagyon nagy jelentőséggel bírt.

2020 januárjában Selena végre megjelentette öt év várakozás után legújabb albumát, amely a ‘Rare’ nevet viseli. Magyarul annyit tesz, ‘Ritka’. Maga a szó jelentése nagyon fontos kedvencünknek, hiszen rájött arra, hogy ő maga mennyire ritka és különleges és ezt mi mással is nyomatékosíthatná, mint egy tetoválással? Szokásosan a Bang Bang tetováló szalonba látogatott el New Yorkban. Nyaka jobb oldalára került a varázslatos szó. Az album Deluxe változatának borítóján is fellelhető.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740