2020 november vége nagy port kavart fel, mégpedig azért, mert egy sorozat, mégpedig a ‘Saved by the bell’ címen futó (az 1989-es feldolgozása), Selena veseátületésén viccelődött! A sorozat akkor indult, próbáltak befutni valamivel, így Gomezt szemelték ki célpontjuknak. Mint azt tudjuk, 2018-ban Francia Raisa, mint vesedonor megmentette kedvencünk életét, így nem kellett szembenéznie a másik kimenetellel Selnek. Ezt felhasználva a sorozat úgy kezdődött, hogy azzal viccelődtek benne a szereplők, hogy ‘Kitől kaphatta Selena a veséjét?’. Itt voltak tippelések Justin Bieber édesanyjára, Demi Lovatora, de a legmegbotránloztatóbb talán az volt, hogy a falra felírták: ‘Selenanak van-e egyáltalán veséje?’. Ez persze világtrend lett Twitteren, a rajongók támadták a sorozatot.

A sorozat készítői is bocsánatot kértek azóta, erre pedig Francia Raisa is reagált, ugyanis ő elfogadta a bocsánatkérést, de hozzátette, hogy a világ összes donorának biztos rosszul esett ez a mondat.

“Soha nem állt szándékunkan viccet űzni Selena egészségügyi állapotából. Kapcsolatban állunk a csapatával és adományozni fogunk jótékonysági szervezetének, a ‘The Selena Gomez Fund for Lupus Research’-nek.” – mondták.

Selena nem reagált az esetre.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740