Február elején kaptuk a hírt, mely szerint 2020 nyarán érkezik Selena első saját kollekciója, a ‘Rare Beauty’. A Revival turné Insta fiókját átnevezte “Rare Beauty“-ra. Nem sokkal később pedig hivatalosan is megerősítést kapott a dolog. A Sephora-n és a márka hivatalos weboldalán lehet beszerezni a különböző termékeket. A bejelentés óta a fiók átlépte az 1 milliós követői számot (előtte kb. 900 ezer volt). A hírt és az egész beauty márkát egy rövidebb Instagram Live-ban fejtette ki. Nagyon őszintén és tömören nyilatkozott a jövőbeli céljairól, már ami a Rare Beauty-t érinti. Mindenképp látogassátok meg a rarebeauty.com weboldalt, iratkozzatok fel a friss hírekre és újdonságokra!

“Elindítom a saját szépségápolási márkámat, a Rare Beauty-t. Ez az, amin két évvel ezelőtt kezdtem el dolgozni. Megtaláltam hozzá a megfelelő partnereket és a megfelelő csapatot… és ez számomra nagyon fontos, mert olyan márkát akartam létrehozni, amitől jobban érzi magát mindenki. Ez nemcsak egy márka. Életmód lesz. Azt akarom, hogy a lányok és fiúk, valamint a nők és a férfiak jól érezzék magukat. Ez a célja, hogy élvezzék, ettől különleges. Nem az a célunk, hogy úgy nézzünk ki, mint mindenki más, hanem hogy önmagunk lehessünk. Egyelőre a Sephora üzleteiben jelenik meg, de jövőre globálisan terjeszkedünk. Rengeteg és még sok más dolgot akarok veletek megosztani. Pár hónapba telik. Nagyon sok dolog a ti segítségetekkel fog megvalósulni. Azt akarom, hogy segítsetek a márka felépítésében, mert az a célom, hogy valódi legyen, és egy olyan hely legyen, ahol az emberek úgy érzik, mintha egy közösségben lennének. Itt nem érzik azt a nyomást, hogy másnak látszódjanak, mint akik.” – mondta Selena.

Azonban közbe szólt a vírus, így sajnos ennek a megjelenése is csúszott. A hivatalos megjelenési dátum pedig szeptember 3.-ára esett. Amíg Selena otthon tartózkodott, addig próbálgatta a termékeit, így különféle szelfiket is kaphattunk általa. Elmondása szerint ez nem csak egy smink, hanem egy életstílus is és biztos abban, hogy mindenki megfogja maga számára találni a hozzá illő dolgokat!

2020 szeptember 3.-án pedig debütált is mind a RareBeauty, illetve az amerikai Sephora oldalán a kollekció. Vásárolhatunk arc, szem, száj és kellék szerint.

Arc

Alapozó

48 árnyalatban kapható a kedvencünk által kreált alapozó. Még Selena árnyalatát is feltüntették a weblapon, sőt, egy árnyalat választó is segít Minket a döntésben, hiszen nem egyszerű dolog megtalálni a tökéletes alapozót, főleg úgy, hogy nem tudunk tesztert használni. Az alapozó kiegyenlíti a bőr tónusát és elrejti a pórusokat. Nincs eltömődés. Egésznap kitart, anélkül, hogy kiszáradna, vagy megváltoztatná a színét.

Mi van benne?
Lótusz, gardénia, tavirózsa keverék. E három összetevő segít megnyugtatni a bőrt, illetve táplálja is.

A legjobb eredmény érdekében először hidratáljuk a bőrt, majd előkészítjük a sminkelésre az ‘Optimist Illuminating Primer’-rel. Fel kell rázni a terméket, hogy a pigmentek szétszoródjanak. Arcunkra kis pöttyöket teszünk az adagolóval, majd a kezünkkel, vagy a ‘Liquid Touch Foundation’ ecsettel eldolgozzuk a felvinni kívánt alapozót.

A kevesebb több: Maximum még egy réteg alapozót adj hozzá!

Selena egy-egy segítséget is posztolt egyes termékek alá, a felvitellel kapcsolatban.

“A bőrödre olvad, szóval el is felejted, hogy bármit is viselnél.”

Folyékony pirosító

8 fajta árnyalatban publikálták, amelyek a következők: Love/Szerelem, Faith/Hit, Bliss/Boldogság, Grace/Kegyelem, Grateful/Hálás, Lucky/Szerencse, Happy/Boldog és Joy/Öröm.

Hogyan használjuk?
Csak annyi legyen az applikátoron, amennyit felkívánunk vinni az arcra. 1-2 pontot helyezzünk fel mindkét orcára. Használjuk ujjunkat, vagy a pirosító ecsetet az eldolgozáshoz.

Légies, könnyű, folyékony formula. Könnyen keveredik, jól dolgozható és felvihető. Hosszan tartó színpigmenteket tartalmaz, így egész nap is kitart. Gyönyörűen rétegződik a folyékony és por sminkek felett, anélkül, hogy zavart okozna. Kaphatóak matt és fényes kiszerelésben is.

“Semmi sem hasonlítható egy puha ecsethez, amely színt ad a bőrödnek.”

Korrektor

Ezt is 48 árnyalatban lelhetjük fel.  Ugyanazokat a színeket, árnyalatokat tartalmazza, mint az alapozó. A korrektor kisebb bőrhibák eltüntetésére alkalmas. Azonnal elrejti azt, amit elkell: foltok, sötét karikák, bőrpír. Krémes, hidratáló, ugyanakkor szuper tartós. Izzadásgátlót is tartalmaz. Kiegyenlíti a bőr texturáját.

“Ez egy gyors és könnyed módja annak, hogy a sötét karikákat elrejtsük.”

Minden korrektor árnyalat tökéletesen illeszkedik az alapozó árnyalataihoz. Az ujjal, vagy a korrektor ecsettel kell felvinni a kívánt részre. Az applikátornak van egy laposabb széle, amellyel a nagyobb területeket lehet befedni. Ha két réteget alkalmazunk, akkor használjuk hozzá a többfunkciós szivacsot.

Tippek:
Válasszunk eggyel világosabb árnyalatot a korrektorból, mint amilyen maga az alapozónk. A foltok elrejtéséhez hagyjuk “hatni” 30 másodpercig a korrektort a bőrön, mielőtt eldolgoznánk.

‘Always An Optimist’ 4 az 1-ben Primer

4 az 1-ben, azaz: primer, fixáló, hidratáló és felfrissítő. A primerrel megalapozzuk a sminkelést. Sokkal jobban eltelítődnek a rétegek általa. A felhőszerű hidratáló köd azonnal megnyugtatja és táplálja a bőrt, miközben teltebbé, simábbá és sminkkészebbé teszi a megjelenést. A smink tartósságát növeli. Botanikai illatot kölcsönöz magának. Természetes, ragyogó felület, zsíros, vagy ragadós érzés nélkül.

“Imádom hidratálni a bőröm. Szóval ezt mindig alkalmazom. Annyira sokoldalú!”

A kétfázisú spray tartalmaz elsősorban víz alapú hatóanyagot, másrészt pedig tápláló olajat. Használat előtt mindenképp fel kell rázni! Csukjuk be a szemünket, majd legalább 2-4 alkalommal, 10 cm távolságból, fújjuk az arcunkra! Használhatjuk primerként, hogy megalapozzuk a sminket, vagy épp fixálóként, hogy még tartósabb maradjon az egész!


Itatópapír szett

Újratölthető itatópapír szett, amely kettő az egyben: törlő papír és ragyogó, porral megtöltött puff: hogy menet közben is felfrissüljünk! A vászonkeverék lepedő – egy szettben 100 darab található meg – finoman felszívja a felesleges olajat, közben pedig a sminket a helyén tartja. A porral előretöltött puff pedig csökkenti a ragyogást.

“Ezt miattam és a barátaim miatt alkottam meg! Tökéletes a felitatásra!”

A papírral “nyomkodva” felitathatjuk a felesleges olajat, majd a kis szivaccsal pedig a fényes részt korrigálhatjuk. Mivel újratölthető, így a hivatalos oldalon e kellék beszerzése is megtörténhet.


Folyékony highlighter

Selymes, folyékony highlighter, amely azonnal csodás fényt ad a bőrnek, miközben táplálja is. 8 árnyalatban érhető el. Egyenletesen keveredik össze és minden bőrszínen jól mutat. Egésznap kitart anélkül, hogy kifakulna, vagy épp vonalakba rendeződne. 

“Minden formulával azonosul: folyékony, por, krém. Annyira sokoldalú!”

Egy-két pöttyöt alkalmazzunk arra a területre, ahová szeretnénk felvinni a highlightert – orca, szemöldök, orr -, majd az ujjakkal, szivaccsal, vagy éppen ecsettel dolgozzuk el. Plusz tipp: eldolgozhatjuk az alapozóval, vagy éppen a korrektorral is.


Szem

Szemöldök szett

Ez egy háromszög alakú ceruza, amellyel tökéletes szemöldököt formázhatunk magunknak. A súlytalan szemöldök zselé könnyen felvihető és rugalmas tartást biztosít. A természetes megjelenésű árnyalatok – összesen 8 darab – lehetővé teszik a kívánt intenzitás testreszabását. 

“Szükségem volt egy szemöldök ceruzára és gélre, hogy csak felkaphassam és indulhassak is.”

Kicsit csavarjuk ki a ceruzát, de vigyázzunk, hogy ne túl nagyon, mert a krémes jelleg miatt összetörhet! Ezután apró, rövid mozdulatokkal a szőr irányába haladva rajzoljunk vonalakat. A ceruza végén található fésüvel a végén fésüljük át a természetesebb hatásért.

Folyékony szemceruza

Könnyen csúsztatható, vízálló, folyékony szemceruza, több, mint ezer vegán sörtével. Hosszú élettartalmú, fekete vonalak, ulatrapontos lefektetéséhez alkalmas. 

“Imádom a merész, cica kinézetet, ez pedig annyira megkönnyíti az egészet!”

Gazdag, matt fekete szín egyetlen mozdulattal! A szemhéj festék felett sem mozdul el! A tartós, folyékony elem nem halványul el, nem folyik el, így egésznap tökéletes megjelenést biztosít! Az aktiváláshoz alaposan rázzuk fel! A szempillavonal mentén vigyük fel a festéket, vékony vonal alkalmazásához enyhe nyomást gyakoroljunk vele, míg vastagabb vonal esetén az ellenkezőjét. Fontos, hogy hegyével lefelé tároljuk, így az ecset nedves marad és bármikor készen áll a használatra!

‘Magabiztos energia’ szemhéj paletta [limitált kiadás]

Szeptember harmadikán volt a hivatalos megjelenése a ‘Rare Beauty’-nak, a szemhéj paletták pedig később jelentek meg, pontosabban október elején. Limitált kiadásban jött létre, hat színt tartalmaz magában. A minket körülvevő fény és energia ihlette, ezek az árnyalatok pedig megkönnyítik a mindennapi megjelenés létrehozását, amely tükrözi az igazi aurát.

A kedvenc szemhéj ecseteddel vidd fel!

A meleg és élénk színek együtt egy lágyságot adnak. Az összes szín pihe könnyű, egyszerűen kezelhető és tartós. Egy tükrös kis pakkban érkezik el hozzánk. Árnyalatai a következők: Trust/Bizalom – Metál zöld, Elevate/Felemelkedés – Kékeszöld, Strong/Erős – Fém bronz, Gutsy/Merész – Arany, Power/Erő – Fehér arany és Boost/Erősítés – Csillogó lazac.

‘Elragadó lélek’ szemhéj paletta [limitált kiadás]

A másik szemhéj palettával egyidőben dobták piacra október elején. Szintén hat színt tartalmaz magában. Ezt is a minket körülvevő fény és energia alkotta meg, a kromatikus árnyalatok pedig megkönnyítik a valódi aurát tükröző, figyelemfelkeltő hatás létrehozását. A gazdag ékszer és földszínek együtt ragyogó duót alkotnak. 

A kedvenc szemhéj ecseteddel vidd fel!

Az összes szín pihe könnyű, egyszerűen kezelhető és tartós. Egy tükrös kis pakkban érkezik el hozzánk. Árnyalatai a következők: Ablaze/Izgatott – Króm levendula, Ignite/Lángoló – Málna szín, Power/Erő – Ametisztlila, Clarity/Tisztaság – Pezsgő rózsaszín, Grounded/Megalapozott – Korall és Passion/Szenvedély – Piszkos olajbogyó szín.

Ajak

Harmatos ajakbalzsam

Tiszta szín és lágy fény jellemzi e ajakbalzsamot. Színezett, de tükör nélkül is magunkra tudjuk kenni, akkor is pompás eredményt ad. Rettentő puha, kényelmesen felvihető és nincs zsíros, vagy éppen ragadós hatása. Súlytalan hidratálást ad, amely egésznap kitart, így az ajkak végig ápoltnak és hidratáltnak érzik magukat.Teltebbnek és egészségesebbnek tűnnek az ajkaink.

“Az ajkaimat szuper hidratáltá teszi egy kis csillogással egybekötve. Becsületesen hordozom magammal mindennap!”

Minél többször visszük fel, annál erősebb a pigment hatás. Ez hét árnyalatban érkezett el hozzánk, ezek a következők: Compliment/Bók, Support/Támogatás, Appreciate/Értékelés, Thankful/Hálás, Emphaty/Érzékeny, Blessed/Áldott és Praise/Dicséret.

Krémes, matt rúzs

Levegővel felvert ajakkrém, amely gazdag, olvasztott színű és tápláló hidratálással öleli át ajkainkat. A tejszínhabos összetétel pehelysúlyú, könnyen kezelhető. Bársonyos matt felületet ad.

“Annyira könnyű! Elfelejtem, hogy bármit is viselek, amíg tükörbe nem nézek!”

Hidratál, lágyít és nem mosódik el. Az ajkak egésznap kényelmesen viselhetik a kiválasztott színt, nem tart kordában a kiszáradás veszélye! A precíz applikátor megkönnyíti a felvitelét. 12 színben tárták elénk: Daring/Vakmerő, Transform/Átalakulás, Heroic/Hősies, Strenghten/Megerősödés, Energize/Erőt adó, Ascend/Felemelkedés, Inspire/Inspiráló, Motivate/Motiváló, Thrilling/Izgalmas, Fearless/Rettenthetetlen, Brave/Bátor és Courage/Kurázsi.

Kellékek

Kézitükör

Elegáns, fából készült kézitükör, könnyen megfogható fogantyúval, tökéletes kiegészítő, amely mindig készen áll a használatra! Az extra hosszú foganytú kényelmesen elfér a kézben.

‘Gyönyörű vagyok’ felirattal ellátva, amely folyamat visszatükröződik ránk.

Sima, könnyű bükkfából készült, modern, puha felületet ad. Tökéletes kiegészítője a fürdőszobának. 

 
 

Alapozó ecset

Alapozó ecset puha, selymes sörtékkel ellátva, amely tökéletesen viszik fel a kívánt mennyiséget. Az egyedi tervezés vegán szálakat ötvözött bele, az ecset formája pedig zökkenőmentes felvitelt garantál. A Marquis kefe leutánozta ujjbegyünk alakját, így lehetővé teszi az ujjszerű alkalmazást. 

“Használd a könnyed alapozónkkal és tökéletes végeredményt kapsz!”

Az ecset használható mind, folyékony, por, vagy épp krémes felvitelhez egyaránt. Használjunk átfogó ecsetmozdulatokat a lefedettség érdekében. Körkörös mozgást alkalmazunk a közepes lefedettséghez. A tisztításhoz szappant és melegvizet használjunk.

Korrektor ecset

Egyedi formájú sörtéket tartalmaz, illetve hegyes véggel rendelkezik a tökéletes felvitel érdekében. Itt is leutánozták az ujjhegy formáját, azonban ez egy kisebb ecset, így a nehezen elérhető területeken is alkalmazhatjuk. A szem alatti precíz alkalmazáshoz való, miközben a krém, por, vagy épp folyékony állagú sminket nagyszerűen felviszi!

“Leutánozza az ujjbegyek formáját, így az ecset írányít minket!”

Az ecsettel finoman nyomjuk meg és vigyük fel a szemkörnyékére a kívánt területekre a mennyiséget. Apró, söprő mozdulatokkal dolgozzuk el a bőrön. Az élek lágyításához használjuk a hegyes véget. Tisztítás: melegvíz és szappan.

Multifunkcionális szivacs

A plüss szivacs gyémánt alakú csúcsokkal rendelkezik, a pontos felvitel és a testreszabható fedés érdekében.

“Imádom, hogy bármilyen formulához használhatom!”

Gyémánt alakú hegy: precíz alkalmazáshoz. Használjuk a szem alatt, orr és szájkörnyékén. A nagy, lapos oldallal pedig tökéletesen tudjuk felvinni a sminket. A kerek, alsó él segíti a kemény élek felpuhulását. Rendkívül puha, vízzel aktivált szivacs. Használat előtt mindenképp nedvesítsük be! A felesleges vizet nyomjuk ki belőle, ha szükséges, akkor egy kicsit csavarjuk törülközőbe! A tisztítása a következő: használjunk szappant és melegvizet, óvatosan mossuk meg. Szárításhoz a levegőre tegyük ki. Az egyedi textúra miatt a körmökkel ne nyomjuk össze!

Egyéb

Sminkes táska

Kizárólag online érhető el! A pufi, szteppelt sminktáska tökéletes választás kedvenc smink (és nem smink) eszközeink tárolására.

Hajcsat

Tegyük a mindennapokat nagyszerűvé ezzel a két hajcsattal! Tökéletes a frufru elcsatolásához, vagy a kóbor hajszálak elfogásához. Kizárólag online!

Matricák

A három darabos ‘Rare Beauty’ matrica csomag, metál fénnyel és 3D-s megjelenéssel kápráztat el minket.  Kizárólag online!

Hordozó táska

Ez is kizárólag online érhető el a ‘Rare Beauty’ oldalán. Pufi, szteppelt nejlon táska, amely könnyű, de mégis elég tágas ahhoz, hogy hosszú napjainkon végig kisérjen minket.

‘STAY VULNERABLE’ KOLLEKCIÓ [2021]

Selena 2021 január elején bejelentette, hogy egy újabb kollekcióval bővül a ‘Rare Beauty’. Az elején csak mentek a találgatások, hogy mégis mi lehet az, posztoltak színekről képeket, illetve 1-1 termék minta fotót is. A hivatalos megjelenés előtt (január 7) felfedték kilétüket, ezek pedig a következők:

Folyékony szemhéjfesték

Gyors és egyszerű szemhéjfesték, amely másodpercek alatt porrá válik a folyékony anyagból, így a puha anyag tartós marad.

‘Ez a kollekció a lágy és kipirult megjelenést ünnepli, pont azt, mikor a legsebezhetőbbek vagyunk.’ – Selena.

5 féle színben érhető el, ezek pedig a következők: ‘Nearly Natural’ (természetes bézs), ‘Nearly Rose’ (halvány rózsaszín), ‘Nearly Berry’ (málna szín), ‘Nearly Mauve’ (mályva) és ‘Nearly Apricot’ (korall).

A súlytalan folyadék porrá alakul át, miután felviszi a felületre. Bársonyosan sima, nem ragad és egyenletesen lehet alkalmazni. Tartós, vízálló formulával rendelkezik – így egésznap bátran lehet viselni. Minden bőrtípusra alkalmazható, így nem kell attól félni, hogy kiszárítja a szemet.

 

Fényes ajakbalzsam

Ultra fényes ajak balzsam, amely hidratálja és táplálja az ajkakat.

‘Imádom, nagyon puha. Gyönyörű színárnyalatot ad, sok fénnyel’ – Selena.

5 féle színben érhető el, ezek pedig a következők: ‘Nearly Natural’ (természetes bézs), ‘Nearly Rose’ (halvány rózsaszín), ‘Nearly Berry’ (málna szín), ‘Nearly Mauve’ (mályva) és ‘Nearly Apricot’ (korall).

Ragyognak és fényesek. A szuper sima formula hosszantartó hidratálást nyújt az ajkaknak, egészséges megjelenést biztosít. Gazdagon táplál és nem ragad!

Olvadó pirosító

Folyadékszerű krémpír, amely konkrétan ráolvad az arcodra – lehetetlen elrontani!

‘Nagyon könnyű a felvitele és a legjobb benne, hogy egésznapon át tartó ragyogást ad’ – Selena.

5 féle színben érhető el, ezek pedig a következők: ‘Nearly Natural’ (természetes bézs), ‘Nearly Rose’ (halvány rózsaszín), ‘Nearly Berry’ (málna szín), ‘Nearly Mauve’ (mályva) és ‘Nearly Apricot’ (korall).

A lágy, kipirult megjelenés ihlette, amit akkor kapunk, ha a legsebezhetőbbnek érezzük magunkat. Ez az egyedülálló folyadékszerű krém érintkezés közben megolvad és egésznapon át tart! Vízálló, nem tömíti el a pórusokat.

Hogyan hagynáljuk? Használjunk hozzá sűrű sörtéjű ecsetet, vagy az ujjbegyünket. További réteget igény szerint érdemes felvinni. 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740