Február elején kaptuk a hírt, mely szerint 2020 nyarán érkezik Selena első saját kollekciója, a ‘Rare Beauty’. A Revival turné Insta fiókját átnevezte “Rare Beauty“-ra. Nem sokkal később pedig hivatalosan is megerősítést kapott a dolog. A Sephora-n és a márka hivatalos weboldalán lehet beszerezni a különböző termékeket. A bejelentés óta a fiók átlépte az 1 milliós követői számot (előtte kb. 900 ezer volt). A hírt és az egész beauty márkát egy rövidebb Instagram Live-ban fejtette ki. Nagyon őszintén és tömören nyilatkozott a jövőbeli céljairól, már ami a Rare Beauty-t érinti. Mindenképp látogassátok meg a rarebeauty.com weboldalt, iratkozzatok fel a friss hírekre és újdonságokra!

“Elindítom a saját szépségápolási márkámat, a Rare Beauty-t. Ez az, amin két évvel ezelőtt kezdtem el dolgozni. Megtaláltam hozzá a megfelelő partnereket és a megfelelő csapatot… és ez számomra nagyon fontos, mert olyan márkát akartam létrehozni, amitől jobban érzi magát mindenki. Ez nemcsak egy márka. Életmód lesz. Azt akarom, hogy a lányok és fiúk, valamint a nők és a férfiak jól érezzék magukat. Ez a célja, hogy élvezzék, ettől különleges. Nem az a célunk, hogy úgy nézzünk ki, mint mindenki más, hanem hogy önmagunk lehessünk. Egyelőre a Sephora üzleteiben jelenik meg, de jövőre globálisan terjeszkedünk. Rengeteg és még sok más dolgot akarok veletek megosztani. Pár hónapba telik. Nagyon sok dolog a ti segítségetekkel fog megvalósulni. Azt akarom, hogy segítsetek a márka felépítésében, mert az a célom, hogy valódi legyen, és egy olyan hely legyen, ahol az emberek úgy érzik, mintha egy közösségben lennének. Itt nem érzik azt a nyomást, hogy másnak látszódjanak, mint akik.” – mondta Selena.

Azonban közbe szólt a vírus, így sajnos ennek a megjelenése is csúszott. A hivatalos megjelenési dátum pedig szeptember 3.-ára esett. Amíg Selena otthon tartózkodott, addig próbálgatta a termékeit, így különféle szelfiket is kaphattunk általa. Elmondása szerint ez nem csak egy smink, hanem egy életstílus is és biztos abban, hogy mindenki megfogja maga számára találni a hozzá illő dolgokat! A Sephora oldalán is lehet tájékozódni róla. Egyelőre még nincsen listánk arról, hogy milyen termékeket fog a piacra dobni, de már nem kell sokáig várni!