Selena az ismert sportmárka, a Puma cég reklámarca lett 2017-ben. Rihanna és Kylie Jenner után a Puma bevetette a következő hírességet is, Miss Gomez alakjában. A leányzó a ‘Phenom’ termékek reklámozója, a cipők egyes források szerint optimális tapadást, stabilitást biztosítanak, kényelmesek, ráadásul szuper édesek! Selena a partnerségről elmondta, hogy megtisztelő számára, hogy a sportmárkához csatlakozhatott, érdekesség, hogy az Adidas NEO reklámarca is volt több évig, bár nem mondták ki, de valószínűleg az már megszűnt. Selena “kollekcióját” ERRE a linkre kattintva érhetjük el. Hivatalos reklám még nem került ki, de rövid kisfilmeket már kaphattunk. (videó)

A Puma egy nagy német multinacionális sportruházat és sportfelszerelés gyártó cég. Központja Németországban van Herzogenaurach városában, Bajorország tartományban. A társaságot 1924-ben alapította egy testvérpár, Adolf és Rudolf Dassler Gebrüder Dassler Schuhfabrik néven. Azonban a kapcsolat a két testvér között megromlott és megállapodtak abban, hogy 1948-ban szétválnak két önálló cégre, az Adidas-ra és a Puma-ra. Mindkét vállalat székhelye jelenleg is Herzogenaurach-ban van, Németországban. A szétválás után Rudolf Dassler eredetileg Ruda néven vétette nyilvántartásba az új társaságot, amit később változtatott Puma-ra. Már az első évben, 1948-ban bemutatják ATOM néven első futballcipőjüket. A Puma futballcipői által vált világhírűvé, olyan ismert sportolókat szponzoráltak. A Puma a szponzora a jamaicai olimpiai bajnok sprinter atlétának Usain Boltnak. Az Egyesült Államokban, a cég ismert a velúr kosárlabda cipő vezetett be 1968-ban, ami végül is viselte a nevét New York Knicks kosárlabda csillag Walt “Clyde” Frazier, és annak jóváhagyásra partnerségi Joe Namath.

Forrás: Wikipédia.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740