Selena 2018. szeptember 12-én egy csajos buli alkalmával feltöltött magáról két képet Instagram fiókjára, mely akkora sikert aratott, hogy rövid időn belül begyűjtött 10 millió szívecskét. Ám az embereknek nem ez szúrt szemet: az énekesnő mellei látványosan ki lettek emelve, és páran elkezdték pletykálni, hogy kés alá feküdt. Olyannyira elmerültek a szennylapok a témában, hogy különböző plasztikai sebészek véleményét kérték ki a képekről.

Nehéz megmondani, hogy Selena valóban megcsináltatta a mellét, vagy csak push up-melltartót vett fel. Inkább azt mondanám, hogy természetesek a mellei, mert azok eddig is hasonlóan arányosak voltak. De akármi is az igazság, nagyon szép testalkata van, és több páciensem is akad, akinek minden vágya, hogy olyan melle legyen, mint neki”– mondta Dr Z. Paul Lorenc.

Ezzel szemben egy másik sebész, Dr David Cangello szerint biztos, hogy megműttette magát. Ezt azzal indokolta, hogy mindig is vékony és kismellű volt az énekesnő, és hiába használt egy kis push-upot aznap, ennyire nem tudja kiemelni vele melleit. Egy másik szakértő is az ő véleményét osztja, szerinte annyira szimmetrikusak, hogy ez nem lehet a természet műve.

Hiába a találgatások, egyértelmű, hogy Selena nem járt plasztikai sebésznél, a “nagy mellei” csupán optikai csalás része. A veseátültetése után felszedett magára pár kilót, amitől nem sikerült még megszabadulnia, ettől teltebb, nőiesebb lett alakja, ez is rásegített a trükkre. A másik, hogy a ruháját is úgy igazította magán, hogy ezt a hatást keltse, mivel aznap készült róla még egy fotó, ezen már láthatjuk, hogy az óriási mellei eltűntek, és a ruháját is feljebb húzta.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740