Selena sokszor alkalmazza a póthaj felrakásának lehetőségét, hiszen rövid, kb vállig érő hajjal rendelkezik. Igaz, volt eredetileg hosszú haja is, de attól a tincseitől már megvált, így ha hosszabb fürtekkel látjuk, az mind a póthajnak köszönhető. Azonban néha parókát vesz fel, ezt az alábbi esetek tanusítják:

2009-ben a paparazzik fotózták le őt az utcán, szőke, rövid hajjal. Mit sem gondoltunk még akkor arra, hogy ez egyszer valóra válik, igaz? Hisz 2017-ben Selena szőke volt pár hónapig. Mint kiderült, ez csak egy fotózás kedvéért volt rajta.

2013-ban a Flaunt Magazin számára pózolt, itt is egy rövidebb parókát öntött fel magára, azonban ez megegyezett akkori hajszínével.

‘Hands To Myself’ videó klipjében szintén parókát viselt, ezt maga Selena vallotta be, még 2016-ban.

2017 év vége fele jöttek a cikkek: “Selena újra frufrus!”. Ismét vállig érő hajjal rendelkezett, frufruval bővítve. Így láthattuk az utcán, a próbákon, majd mindenki nagy meglepetésére, mikor előadta először és utoljára a ‘Wolves’ című számát, szőkén állt a színpadon! A parókával leplezte a nagy átváltozását, azonban ez a szín csak rövid ideig, mindössze 3-4 hónapig volt látható.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740