Selena egyik kedvenc TV műsora közé tartozik a ‘Jóbarátok’ nevezetű sorozat. Ezt már több alkalommal is bebizonyította, legyen az egy fotó, egy interjú részlet, vagy egy videó. A hivatalos Instagram oldalán többször posztolt már olyan képet, ahol épp az látszódott, hogy a sorozatot nézi, vagy éppen a szereplők szerepelnek a felsőjén.

Emellett a sorozat egyik főszereplőjével, Jennifer Anistonnal – aki Rachel Green-t alakítja – nagyon szoros barátságot ápolnak, közös interjún is részt vettek már Ellen DeGeneres showjában, sőt Instagrammon és egyéb interjúkban is megerősítették már azt, hogy baráti viszonyban vannak. Illetve Sel nemcsak Jennifer rajongója, de magát a játszott karaktert, Rachelt is imádja. Az interjú ITT megtekinthető. Kiderült találkozásuk története is:

“A mosdóban voltál és fekete ruhát viseltél. Talán egy Vanity Fair Partin lehetett. Anyukámmal voltam ott és mikor besétáltam a mosdóba, megláttalak. Olyan szép voltál. Utána kimentél én nekem pedig szinte megállt a szívem. Aztán rohantam anyukámhoz, hogy elmondjam, “Láttam Jennifer Aniston-t”.” – mondta Selena

Az ‘Interview Magazin’ készített egy néhány perces videót arról, hogy Sel mennyire ismeri a sorozatot. Elég apró részletekre kérdeztek rá, amelyekre nagyon is jól tudta a választ, de a legjobbak is hibáznak! 29-ből 18 pontot kapott!


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740