Demi Lovato

Selena-nak sok barátja van, azonban én most kiemeltem azokat, akik jelentősebbek a részére, nézzük is őket! Selena egykori legjobb barátnője Demi Lovato volt. Az énekesnőt még 2002-ben ismerte meg, a ‘Barney és Barátai’ forgatásai alatt. Az ex-barátnők elválaszthatatlanok voltak, régebben közös vlog csatornájuk is volt, amely 2008 január 29.-én indult. Itt jelentették be azt is, hogy közösen mennek forgatni Puerto Rico-ba a ‘Hercegnő Védelmi Program’-ot. A rajongók természetesen nekik is adtak egy közös nevet, ami a ‘Delena’ volt. Sokak szerint a páros kapcsolata akkor ért véget, mikor Sel elkezdett együtt lógni Taylor Swift-tel. Még 2010-ben, mikor SelGo és Taylor egy londoni hotelnél voltak és Demi-t kérdezték, hogy “Selena hogy van?”, Lovato azzal felelt, hogy “Kérdezd Taylort”. Ugyanebben az évben még egy magazinnak nyilatkozott a barátságukról: “Mindketten elfoglaltak vagyunk, de a legjobbakat kívánom neki. Akiben nem bízunk meg, azzal nem lehetünk barátok.” 2011-ben Demi rehabra került, amelyről ezt nyilatkozta: “Selena sírva hívott fel, mikor ott voltam és annyira aggódott. Azt mondtam neki, hogy ‘Nézd, én vagyok az, akinek sírnia kéne, de minden rendben van! De annyira aggódott, hogy akkor közelebb is kerültünk egymáshoz.” Később egymást támogatták mind zeneileg, mind egyéb módon. 2014 júliusában Demi kikövette Selena-t a Twitterről, amelyről ezt nyilatkozta: “Ez egy olyan dolog, mikor az emberek felnőnek és tovább állnak.” Napjainkban azonban a sztárpár beszélő viszonyban van egymással, támogatják egymást. A 2017-es InStyle Díjátadón pedig együtt pózoltak a kameráknak. 2018-ban, amikor Demi túladagolta magát, Selena személyesen kereste fel őt a kórházban. Mindenben támogatja őt, amiben csak tudja. 2020 januárjában, Demi a Grammy díjátadón lépett fel, ott hallhattuk először az ‘Anyone’ című számát. Erről Sel Instagram sztoriban tett közzé egy képet, amelyhez azt írta: “Bárcsak lennének szavak, amelyekkel leírhatnám, hogy mennyire gyönyörű, inspiráló és MEGÉRDEMELT pillanat volt ez. Demi, nagyon boldog vagyok miattad! Köszönöm az erődet és a bátorságodat.” Később Demi erre reagált egy interjú keretein belül, mégpedig azzal válaszolt, hogy nem értette ezt az üzenetet Selenától, hisz már nincsenek jóba. Később, április környékén olyan pletykák röppentek fel, miszerint Lovato egy Instagram fiókon oltja Selt. Erről bővebben itt lehet olvasni: LINK. Egy szó, mint száz: a két énekesnő már egyáltalán nem tartja a kapcsolatot, Demi azt mondta, hogy a Disneys korszakból csak Miley Cyrus-szal van jóban.


Taylor Swift

Taylor Swift-tel 2010-ben kezdett együtt lógni, a találkozásukkor Selena 2017-ben, a KIS FM-nek mesélt: “Mindketten a Jonas testvérekkel randiztunk. Ez őrületes. Ő volt a lány a nagy, göndör hajjal, cowboy csizmával, kiegészítőkkel. Én meg csak úgy jöttem és elkezdtünk együtt lógni.” A lányok még 2008-ban randiztak Nick és Joe Jonas-szal. Selena elmondta erről a “négyes kapcsolatról” is a véleményét: “Ők mindannyian imádni valóak. Mostanra mindannyian barátok vagyunk.” A páros mindig is jó barátságban volt egymással, Selena-nak volt olyan körme, hogy az egyiken egy ‘T’, a másikon pedig ‘S’ betű volt, egy-egy szívvel. Taylor egyedül Bieber-t nem kedvelte Selena oldalán és ezt többször ki is mutatta számára. Természetesen nekik is van egy közös nevük, amit a rajongóktól kaptak, ez a ‘Taylena’. Egyszer közösen is felléptek, mégpedig Taylor turnéján, még 2015-ben, ahol közösen előadták a ‘Good For You’-t. A ‘Selena + Chef’ műsorában FaceTime-on hívta Tayt az egyik adásban, ahol úgy mutatta be őt: “Ő a legjobb barátom”.


Francia Raisa

Francia Raisa neve nem annyira ismert, ő egy amerikai énekes-, színész-, és táncosnő. Barátságuk még 2008-ban kezdődött. Francia az egyik évben ezt nyilatkozta Gomezzel való barátságáról: “Megszállottja vagyok minden emléknek, amit a nyolc év alatt töltöttünk el és azoknak is, amiket később fogunk kreálni. Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy Őt az életembe tette.. Nagyon hálás vagyok neki és rengeteget tanultam tőle.” Selena lupusz betegsége miatt egy vese műtéten esett át, így új veséjét a fent nevezett nőtől kapta meg. 2018-ban és 2019-ben is felröppentek olyan pletykák, hogy a két lány már nem ápol egymással barátságot, ugyanis amíg Francia neki adta a veséjét, Gomez nem vigyázott az egészségére, hisz ivott. Azonban a két lány erre rácáfolt, legalábbis arra a tényre, hogy ne lennének szoros barátságban egymással.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740