Selena a ‘Selena + Chef’ című műsorban, amely 2020 augusztus 13.-án debütált az HBO Maxon (sajnos csak Amerikában érhető el), ahol megmutatta a kék kését, amely szivárvány fényben csillog. Kedvencünk nemrég költözött be új házába, így beszerzett egy vadi új kés szettet is. Az első részben Ludo Lefebre-vel főzött együtt, aki kinevette a kést, azonban meglepődött azon, hogy mennyire élesen is vág, így plusz egy pontot adott Selnek! A kislánya is egy rövid ideig feltűnt a mini sorozatban, aki olyan kést szeretne beszerezni, nagy korában, mint amilyen az énekesnőnek van. Ludo azt mondta, soha életében nem látott ilyen kék kést.

A második részben Antonia Lofaso-val főz együtt, aki viszont pont az ellenkezőjét mondta, amit Ludo, megdicsérte a szettet. Mi nekünk sem kell csüggedni, mi is beszerezhetjük a kollekciót, az amazonon ugyanis 53 dollárért a miénk lehet. Ez körülbelül 16 ezer forintba kerül.

Mit kell tudni róla?

A titanium adja hozzá a szivárvány effektet.

A Marco Almond kés szett 14 darabból áll.

Otthoni és professzionális használatra is megfelelő.

Biztonságos és természetes.

Megvásárolom/Megnézem


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740