Selena is randizott már pár emberrel, köztük 1-1 komolyabb kapcsolat is volt. Összeszedtem most egy listába azokat az embereket, akikkel kedvencünk komolyabb szálakat alakított ki.

Nick Jonas: 2008

Mikor már benne volt a Disney világába Selena és a Jonas Brothers is kezdte bontakoztatni szárnyait, a két fiatal egymásba habarodott. Habár ma már a legfiatalabb Jonas tesó házas (Priyanka Chopra a felesége, érdekesség, hogy a ‘Pantene’ kampányokban – a nyomtatott médiában – ő váltotta fel Selenát), attól még jó viszonyt ápolnak egymással. Korábban Demi Lovatonak volt egy olyan elszólása egy Carpool Karaoke alatt, hogy először Nick Selenával, majd Mileyval, majd Selenával, Mileyval.. majd ismét jött ez a kör és végül Cyrusnál kötött ki az énekes és színész. Kapcsolatuk 2008 elején kezdődött, ám nem tartott sokáig. A BBC Radio 1 készített még 2018 év végén egy videót, melyben Nicket feltették egy szívmonitorra, ahol a szívverését figyelték. Selena is természetesen képernyőre került, nála dobogott legjobban a szíve. A következő üzenetet küldte Miss Gomez a fiatal sztárnak:

“Szóval, tudom, hogy jelenleg mit csinálsz és szeretnélek emlékeztetni arra az időre, mikor a Central Parkba mentünk együtt. Ez már jó tíz évvel ezelőtt volt. Kíváncsi lennék arra, hogy ez felidéz e bármit is benned. Tudod, a Central Park igazán gyönyörű volt… Igazából az volt az első alkalmam. Ez talán mond valamit..”

Ekkor Jonas megerősítette, hogy ő és Gomez egykor egy párt alkottak, viszont próbálták nagyon privátként kezelni a kapcsolatukat. Érdekességként hozzátette, hogy Selena kissé lehangolt volt az első Central Park látogatása miatt, mert ezért körülbelül 3 méter távolságra sétált tőle.  Tudták, hogy fognak róluk képek készülni, ezért úgy volt vele Nick, jobb lesz, ha inkább 5 méterre megy tőle.

Taylor Lautner: 2009

Tíz évvel ezelőtt Selena a ‘Ramona és Bezuus’ című filmet forgatta, miközben Taylor Lautner épp az ‘Alkonyat’ c. film második szériájában alakította Jacobot. Mindketten Vancouverben forgattak, így Kristen Stewart által találkoztak egymással, aki ugyanabban a hotelben szállt meg, mint Selena. Taylor és Selena azután nemsokkal szakított, mikor elhagyták Vancouvert, tehát mindössze pár hétről van szó, de azóta megmaradt a barátságuk.

Justin Bieber: Első rész: 2010

2010 év eleje fele már felröppentek a hírek, hogy az éppen befutott Justin Bieber és Selena Gomez között egy románc van kialakulóban, ugyanis Philadelphiában látták őket együtt. Kapcsolatukat azonban 2011 februárjában vállalták fel – az első kapcsolatra “gyanakvó” képek mégis 2010 december 31.-én készültek róluk, mikor az Újévet együtt ünnepelték egy hajón -, a Vanity Fair Partin. Selena akkor 18 éves volt, Bieber pedig két évvel fiatalabb nála. A rajongóktól a ‘Jelena’ nevet kapták. Justin egy ‘J’ gyűrűvel is meglepte Selenát, aki büszkén viselte azt, lehetett forgatás, az utca, stb.. Nagyon jól megvoltak, rengeteg aranyis kép készült róluk és jól meg is voltak, azonban 2012-ben bejelentették a szakításukat. Az okot azonban pontosan senki sem tudja, több veszekedés viszont biztosan lehetett köztük, például Palvin Barbi miatt (Justin részt vett a Victoria Secret’s divatbemutatón és Barbival posztolt képeket, Selena pedig féltékeny volt), vagy éppen a távolság is közéjük állt. Minden esetre amíg együtt voltak, rendben ment köztük minden, nagyon sok randevúról készült kép, egymásról is folyamat posztoltak, részt vettek a másik forgatásán, bemutatóján, Selena 20. születésnapján pedig Bieber egy 20 perces beszédet mondott, aminek a vége ‘Örökké szeretni foglak’ volt. Bieber ezután komplett albumot írt Selenáról (Journals, 2013), utána sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban voltak. Így született meg a ‘Love Will Remember’ című szám is Selena oldaláról.

Lehetséges kapcsolatok: 2014

A már két éve folytatott, többször, szinte havonta eljátszott Jelena kapcsolatot Miss Gomez is megunta. Azt nem tudni, hogy ezek pletykák voltak-e, vagy volt valami alapja, de összehozták őt Orlando Bloommal és Tommy Chiabraval is.

Orlando Bloom

2014 áprilisában olyan pletykák keltek szárnyra, mely szerint Selena és Bloom azért randiznak, hogy féltékennyé tegyék Biebert, illetve Bloom ex feleségét, Miranda Kerrt. Néhány hónappal később Bieber és Bloom verekedésbe keveredett. A randevút, vagy éppen semelyikük sem erősítette meg. Később, 2016-ban is felröppentek a pletykák róluk, ugyanis Las Vegasban, egy klubban kapták őket lencsevégre. Abban az időben Orlando Katy Perryvel randizgatott, viszont egyes források megerősítették, hogy Selena egyedül ment vissza a hotel szobájába.

Tommy Chiabra

2014 nyarán Selena Franciaországban ünnepelte a születésnapját. Az úriember egy jacht cég tulajdonosa. Miközben Selena a 22. születésnapját ünnepelte St. Tropenben, rengeteg képet posztolt, amin még Cara Delevigne is rajta volt. A párost lekapták, amint együtt motorcsónakáznak, vagy éppen bele ugranak a vízbe, kézen fogva, de ölelgették is egymást. Kapcsolatuk, ha egyáltalán volt ilyen, csak a születésnapi időszak alatt volt.

Justin Bieber: Második rész: 2014 ősz

Augusztus után Jelena mégegyszer nekifutott a kapcsolatuknak. Azonban ez ismét csak 2 hónapig tartott, hiába utaztak Kanadába is. Selena novemberben kirakott egy tweetet, majd törölte, amely így szólt:

“Néha meg kell tanulnunk a nehezebb utat.”

Ezután pedig debütálta a ‘The Heart Wants What It Wants’ című dalt, amely a kapcsolatukról szól. Valószínűleg itt már szóba jöhetett – itt is? – a megcsalás témája, hiszen Justin a nyarat különféle modellekkel töltötte. A dalt Selena egyetlen egyszer adta elő az American Music Awardson, aminek a végén Justin Bieber fedezhető fel (?).

Zedd: 2015

2015 márciusában a német DJvel, Zedddel boronálták össze, miután kiadták a közös dalukat, az ‘I Want You To Know’-t. Amíg tartott a dal promotálása, addig szervesztek együtt programokat, sok közös képet is posztoltak, volt, hogy felléptek együtt, de amint lecsengett a szám körüli zsongás, úgy a kapcsolatuk is megszakadt. Zedd ezt nyilatkozta 2017-ben a Billboardnak:

“Újságírók hivogatták a szüleimet. Az emberek feltörték a barátaim telefonját. Nagyon mérges voltam. Ő egy olyan személy, akiről a legtöbbet beszélnek a világon, de fogalmam sem volt róla, hogy ez így megfogja változtatni az életemet.”

Justin Bieber: Harmadik rész: 2015

Abban az évben, novemberben ismét próbálkoztak. Egy hotelben kapták őket lencsevégre, ahol bor társaságában beszélgetnek, majd Bieber szerenádot ad Selenának, mégpedig a ‘My Girl’ című számot, aminek a végén szoronsan megöleli. Azonban ez sem tarthatott sokáig, mint pár hónap, mert 2016 májusában, a ‘Revival turné’ alatt Selena eldobott egy ‘Marry Justin Please // Menj hozzá Justinhoz Kérlek’ feliratú papírt. Abban az időben Justin azt nyilatkozta, például Ellen műsorában, hogy nem gondolkoznak abban, hogy végleg befejezték-e a kapcsolatukat. Számára Selena mindig is egy gyönyörű első szerelem marad, ha folytatják együtt, vagy ha mindketten találnak maguknak egy csodálatos személyt.

2016: Pár randevú

Samuel Krost

Selena próbált túl lépni a Bieber drámán. Samuel Krosttal fotózták le őket, amint egy vacsora helyszínt, illetve mozit hagynak el. A fiú Gigi Hadid egy barátja. Mindössze pár randevút fotózgathattak a paparazzik, majd elváltak útjaik. Samuel a következőt nyilatkozta egy újságnak:

“Selena egy csodálatos személy, de még nem áll készen egy kapcsolatra.”

Charlie Puth

A ‘We Don’t Talk Anymore’ debütálása utan röppentek fel a hírek. A páros több videót is posztolt együtt, ahol meglehetősen játékos kedvükben voltak. Azonban a dal videó klip megjelenése körül is lehetett már köztük probléma, hiszen Charlie letörölte a videó mellől Selena nevét, majd oda írta és újra lement ez a kör. Később a fiú a Billboardnak ezt nyilatkozta:

“Az egyetlen módja az, hogy egy dal hiteles legyen, az az, hogy a valóságban is megtörtént. És pont ez volt az, ami történt. Nagyon rövid, de nagyon is a hatása alatt voltam. Eléggé letört engem ez az egész. Valószínűleg nem csak én voltam a fejében.” – nevet nem mondott, de mindenki tudta, hogy kiről van szó.

Még a ‘Revival turné’ ideje alatt felléptek egyszer együtt ezzel a dallal. Charlie elvileg Selenáról írta az ‘Attention’ című számát.

The Weeknd: 2017

Sok-sok év dráma után egy nyugodtabb kapcsolatba csöppent Selena, mégpedig Abel Tesfayevel, azaz The Weeknddel. A páros még 2015-ben találkozott először személyesen a Victoria Secret’s Shown, ahol mindketten fellépők voltak, azonban akkor még The Weeknd a modellel, Bella Hadiddal járt. Miután ők szakítottak, rá pár hónapra mutatkozott együtt Selena és The Weeknd. 10 hónap járás után azonban közös megegyezéssel véget vetettek a kapcsolatuknak. Azonban Selena támogatta őt, eljárt a koncertjeire, sok-sok közös képet posztoltak, a Coachella fesztiválon is együtt jelentek meg, első hivatalos megjelenésük pedig a MET Gálán volt. Szakításuk után Abel kiadta a ‘My Dear Melancholy’ c. albumát, mely Selenáról és Belláról szól. A ‘Call Out My Name’ című sláger kimondottan Gomezt célozza meg, melyből videó klip is készült, illetve következő évre rá a kanadai énekes előadta a Coachellán, mégpedig sírva. Selena is közzétett egy dalt róla, amely a 2020-as lemezén foglal helyet és a ‘Fun’ nevet viseli. Később a deluxe változatban is megjelentetett egy számot, amelyről ordít, hogy Abelről szól, ez pedig a ‘Souvenir’. Valószínűleg nem váltak el rosszba, hiszen utána Selenának sokáig fent voltak a közös képeik az Instagram oldalán, illetve a 2020-as karantén idejére Sel ajánlott volt szerelmétől egy számot is.

Justin Bieber: negyedik rész: 2017

Nemsokkal, miután Abellel való kapcsolata véget ért, rá pár nappal később reggelizni látták őt és volt szerelmét, Justint. 2017 késő ősztől újra randizni kezdtek. Abban az évben volt Selena veseátültetése és egy forrás azt nyilatkozta, hogy a két fiatal félt attól, hogy örökre elveszítik egymást, így újra felmelegítették kapcsolatukat. Több helyen voltak együtt, például Biblia órán, vagy Justin édesapjának esküvőjén, Selena hoki meccsre is elkísérte Biebert, azonban 2018 márciusában ismét megszakadt köztük a kapcsolat. Rá két hónappal később Bieber Hailey Baldwinnal kezdett el randizni, akit azon a nyáron el is jegyzett. Selena a ‘Lose You To Love Me’ című számmal zárta le a kapcsolatukat.

Várja az Igazit

2019 októberében Selena azt nyilatkozta, hogy már két éve szingli.

“Szuper-szuper szingli vagyok már két éve és tudom azt, hogy milyen szerelmet akarok magamnak. Ezt az elképzelést pedig nem akarom elveszíteni. Hiszek benne, hogy az Igazi létezik és várni fogok rá addig, amíg csak kell, hiszen utána úgyis örökké együtt leszünk.” – mondta Zach Sang műsorában.

Akikkel még össze hozták

David Henrie

A páros sokáig a ‘Varázslók a Waverly Helyből’ sorozatban játszottak együtt és nagyon szoros barátságot ápolnak a mai napig. Természetesen a bulvár sajtó felkapta őket is, viszont erre rácáfoltak. David ma már házas, Selena ott is volt a ceremónián, azóta is nagyon jóban vannak.

Niall Horan

Az egykori One Direction énekessel is összeboronálták. Niall egy interjúban elmondta, hogy Selena az esetei közé tartozik. Közös baráti társaságuk van, egyszer-egyszer lencsevégre kapták őket, azonban ez minden.

Jimmy Butler

A Miami Heat kosárlabdajátékosával, a 31 éves Jimmy Butler-rel is összehozták, de nem a média, hanem a rajongók! Elmondásuk alapján 2020 novemberében látták együtt a párost vacsorázni Bronxwille-ben (New York) és ez kimondottan egy randi vacsi volt. Azonban arról az estéről nem kerültek elő képek, de a továbbiakban sem. A szintén Texasból származó játékos meccseire korábban már többször ellátogatott Gomez.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740