Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata még 2009-ben kezdődött, 2010-ben szerelembe estek, a rá következő évben vállalták fel hivatalosan is a kapcsolatukat, az első két évben nagyon jól megvoltak, álompárként emlegethetjük őket, viszont utána jött a valóságos rém álom: évekig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Szinte minden évben volt valami kettejükkel kapcsolatban, azonban 2018 tavaszán végleg elváltak újtaik: Bieber feleségül vette egykori exét, Hailey Baldwint, SelGo pedig a ‘Lose You To Love Me’ című számmal búcsúzott el nagy szerelmétől, aminek elvileg ez a dal volt a lezárása, ugyanis köztük nem történt meg, állította Selena. Az évek alatt viszont megfigyelhettük, hogy nagyon sok dalt egymásról írtak, egymás múzsái, inspirációi voltak. Ilyen Selenatól a ‘Feel Me’, ‘Perfect’, ‘Same Old Love’, ‘Love Will Remember’, ‘The Heart Wants What It Wants’, stb.. Justin pedig komplett albumokat adott piacra kedvencünkről. Néhány részletet azonban kiemelnék:

“And now you’re telling me you miss it
And I’m still on your mind
We were one in a million
And love is hard to find”
//SG – Feel Me//

“But I won’t let me lose you
And I won’t let us just fade away
After all that we’ve been through
I’ma show you more than I ever could say”
//JB – Mark My Words //

“You promised the world and I fell for it
I put you first and you adored it
Set fires to my forest
And you let it burn”
//SG – Lose You To Love Me//

2020-ban napvilágot látott Selena és Justin vadi új albuma – ‘Rare’, ‘Changes’. Habár Bieber egy szót nem ejtett Selenáról, azok után, hogy 5 éve nem adott ki albumot és ismét együtt voltak ez idő alatt, így az egész csak is az újdonsült feleségéről szól. Azonban amikor megjelent, már akkor figyelmes lettem 1-1 sorra, habár a véletlen is össze hozhatta ezeket. Bieber ‘Changes’ c. száma, amely az album nevét is viseli, a következő sorokat tartalmazza:

“Some days I move like water
Some days I burn like fire
Some days I wanna push further
Some days I wanna do nothin'”

//

“Néha úgy mozgok, mint a víz
Néha pedig úgy égek, mint a tűz
Néha messzebb akarlak lökni
Néha semmit sem akarok csinálni”

Selena ‘People You Know’ című száma pedig így hangzik:

You were running through me like water
Now the feeling’s leaving me dry
These days we couldn’t be farther
So how’s it feel to be on the other side?”

//

“Úgy futottál át rajtam, mint a víz
Most pedig az érzés szárazon hagy engem
Ezeken a napokon nem is lehetnénk messzebb
Szóval milyen érzés a másik oldalon lenni?”

Habár azt mondják Sel e dala Demi Lovatoról szól, hiszen a két énekes-, színésznő már nem ápol szoros, sőt semmilyen barátságot egymással, erről maga Lovato számolt be nemrég, hogy teljesen más irányba mentek, nem vesznek részt egymás életében.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740