Kémkölykök 3D (2003)

Rendező: Robert Rodriguez

Premier: 2003.július 13.

Műfaj: vígjáték, sci-fi

Szerep: lány a vízi parkból

A kiskorú ügynököket, Junit (Daryl Sabara) és Carmen Cortez (Alexa Vega), pályafutásuk legészbontóbb küldetésére vetik be: utazásra indulnak egy olyan 3D videojáték világának a belsejébe, amelyet a gonosz Játékosztó (Sylvester Stallone) kifejezetten arra tervezett, hogy a gyerekek agyát beszippantsa, s így ő uralkodjon felettük. Juni és Carmen egy virtuális térben találják magukat, ahol a fizika ellentmond a józan észnek és Einstein minden elméletének.

Walker, a texasi kopó

Rendező: Aaron Norris

Premier: 2005. október 16.

Műfaj: –

Szerep: Julie

Walkernek és kollégáinak meg kell találniuk egy tizenhárom éves fiút, aki minden nyom nélkül tűnt el édesapja meggyilkolása után. Közben a csapat egy újabb gyilkossággal is foglalkozni kezd. Az ügy reménytelennek tűnik.

 

Hamupipőke-történet

Rendező: Damon Santostefano

Premier: 2008.február 27.

Műfaj: zenés/romantikus vígjáték

Szerep: Mary Santiago

A suli táncversenyt hirdet egykori tanulója, a tinisztár Joey Parker (Andrew Sheeley) látogatása alkalmából. A nyertes jutalma, hogy szerepelhet Joey legújabb videoklipjében. A reménykedők között van Mary (Selena Gomez) is, aki az álarcos bulin lehengerli tánctudásával Joey-t. A fiú meg akarja találni a lányt, aki a maszk mögött rejtőzött. Némi nehézség árán összejönnek, ám ezt rossz szemmel nézi Joey volt barátnője.

Horton

Rendező: Jimmy Hayward, Steve Martino

Premier: 2008.március 20.

Műfaj: mesefilm

Szerep: Helga (hangja)

Horton, az elefánt különös hangra figyel fel, amely a levegőben úszó porszemről érkezik. Kiderül, hogy a porszemen egész város található, a maga mikroszkopikus méretű lakóival. A település neve szuperkicsi Kifalva, a lakói pedig hiperszuperkicsi kik. Annak ellenére, hogy dzsungelbéli társai folyamatosan fenyegetik és nevetségesnek találják a viselkedését, Horton elszánja magát, hogy megmenti a szuperkicsi Kifalva lakóit, olyan helyet keres nekik, ahol biztonságban élhetnek. Különösen szuperkicsi Kifalva hiperszuperkicsi ki polgármestere és családja, a kilencvenhat gyermeke nőtt a szívéhez.

Hercegnő Védelmi Program

Rendező: Allison Liddi-Brown

Premier: 2009.május 20.

Műfaj: vígjáték

Szerep: Carter Mason

Ebben a kalandvígjátékban a tizenéves Carter Mason, egy gyakorlatias vidéki lány és Rosalinda Marie Montoya Fiore, a képzeletbeli, paradicsomi Costa Luna fiatal hercegkisasszonya Carter szülővárosába, Lake Monroe-ba kerülnek, miután Carter apja, a titkos Nemzetközi Hercegnővédelmi Program (PPP) ügynöke megmenti Rosalindát a szomszédos ország diktátorának puccskísérletétől. A bizonytalan Carter segítségével Rosie látogatóba érkezett iowai unokatestvérnek adhatja ki magát, cserébe Cartert jelöli iskolai királynőnek. Bár Carter és Rosie egymás tökéletes ellentétei, mégis össze kell fogniuk, hogy meghiúsítsák a costa luna-i hatalomátvételi kísérletet, féltékeny osztálytársaik fortélyairól már nem is beszélve.

Varázslók a Waverly Helyből: A film

Rendező: Lev L.Spiro

Premier: 2009.augusztus 28.

Műfaj: vígjáték

Szerep: Alex Russo

Az év legmágikusabb kalandja most izgalmasabb és humorosabb, mint eddig bármikor! A Varázslók a Waverly helyről – A film varázslatosan bővített kiadása eddig soseem látott, szemkápráztató filmrészletekkel, ráadás forgatási jelenetekkel és kihagyhatatlan extrák sorával lepi meg a varázslatok rejtélyes világának szerelemeseit! Kezdődik a lélegzetelállító kalandok sorozata a Russo családdal, a tanuló- és profi mágusok kis csapatával. Velük mindig különleges, vagány és nagyon poénos dolgok történnek. Nyaralás közben Alex (Selena Gomez) véletlenül olyan varázslatot végez, ami veszélybe sodorja a családját. Max (Jake T. Austin) igyekszik együtt tartani a szüleiket, míg a húga és Justin (David Henrie) minden lehetséges és lehetetlen trükköt bevetve keres egy nagyerejű követ, amellyel megfordíthatnák a bűbájt.

Arthur: Maltazár Bosszúja

Rendező: Luc Besson

Premier: 2009.december 3.

Műfaj: animációs film

Szerep: Holdviola hercegnő(hangja)

Arthur már nagy izgalommal várja a nagy nap éjszakáját, mikor utoljára visszatérhet a villangók országába, hogy találkozzon Holdviola hercegnővel. De Arthur édesapja mit sem törődve ezzel, előbb szeretne hazautazni. Mikor már épp indulnának egy pók Arthur kezébe tesz egy rizsszemet, melybe S.O.S. jeleket karcoltak. Kétség sem férhet hozzá, Holdviola hercegnő bajban van! Azonban a legnagyobb meglepetés akkor éri Arthurt, mikor rájön, hogy a villangók országából senki sem küldött neki segélykérő üzenetet. De akkor mégis, ki csalhatta oda ilyen agyafúrt trükkel a mi kis hősünket?

Ramona és Beezus

Rendező: Elizabeth Allen

Premier: 2010.július 23.

Műfaj: vígjáték

Szerep: Beatrice “Beezus” Quimby

Ramona egy nagy képzelőerővel megáldott, csintalan négyéves kislány. Tele van energiával, és hihetetlen érzéke van a bajkeveréshez. Ezzel aztán az egész családjára a frászt hozza. A kislány elsős gimnazista nővére, Beezus mindent megtesz annak érdekében, hogy megértő legyen a húgával szemben, de néha nem tudja elviselni. Miután az apjuk elveszíti az állását, a család három nőtagja megpróbálja megtanítani neki, hogyan lássa el a házzal kapcsolatos teendőket. Ramona számos ötlettel rukkol elő, hogyan lehetne pénzt keresni, ám úgy tűnik, senki sem hallgat rá.

Arthur: Világok Harca

Rendező: Luc Besson

Premier: 2010.december 23.

Műfaj: animációs film

Szerep: Holdviola hercegnő(hangja)

Maltazár fondorlatos csellel eljutott az emberek világába. A célja egyszerű: szúnyogokból álló hadsereg szervezése, és az univerzum meghódítása. Csak Arthur hiúsíthatja meg a tervét, de ehhez a kertből vissza kell jutnia a hálószobájába és villangó méretűből újra normál nagyságúvá kell válnia. A feladat nem egyszerű, a kalandos úton Holdviola és Tátombák segítik a fiút. Van azonban még valaki, aki csatlakozik hozzájuk: Maltazár fia, Darkosz, aki az állítja, át akar állni a jó oldalra. Gyalog, biciklivel, autóval vagy éppen Harley Davidsonon, Arthurnak és barátainak minden segítségre szüksége lesz, hogy legyőzzék Maltazárt a végső csatában.

Csajok Monte-Carloban

Rendező: Thomas Bezucha

Premier: 2011.július 1.

Műfaj: romantikus vígjáték

Szerep: Grace Bennett / Cordelia Winthrop Scott

Néhány vagány amerikai csaj egy párizsi vakációval szeretné megünnepelni a gimi befejezését. A nagy kaland azonban nem egészen úgy alakul, ahogy azt Grace, a legjobb barátnője, Emma és a nyafka féltestvére, Meg elképzelték. Ám egy napon Grace-t összetévesztik az elkényeztetett brit örökösnővel, és ezzel minden megváltozik. A lányok kapva kapnak az alkalmon. A helyzetet kihasználva a gazdag arisztokraták életét élik. Végül a Riviéra gyöngyszemén, Monte Carlóban kötnek ki, ahol felejthetetlen kalandokban lesz részük.

Muppets

Rendező: James Bobin

Premier: 2011.november 4.

Műfaj: vígjáték

Szerep: önmaga

Veszély fenyegeti a Muppet Színházat, Tex Richman, a gonosz mágnás ugyanis le akarja romboltatni. Walter vezetésével néhány rajongó elhatározza, hogy előkerítik a megmentéséhez szükséges tízmillió dollárt. Ehhez össze akarják hozni a valaha volt legnagyobb Muppet Jótékonysági Akciót. A feladat nem könnyű, hiszen a figurák már szerteszét széledtek, mindenki a saját életét éli. A nehézségek azonban nem rettentik el a kis csapatot. Walter és barátai elindulnak, hogy összetrombitálják a régi bandát és egy utolsó show-ra összehozzák a régi társulatot.

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak

Rendező: Genndy Tartakovsky

Premier: 2012.október 4.

Műfaj: animációs film

Szerep: Mavis hangja

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan emberrel és egy falka vérfarkassal. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember! Ráadásul fiatal, jó fej és megtetszik Drakula lányának.

Spring Breakers – Csajok Szabadon

Rendező: Harmony Korine

Premier: 2013.március 21.

Műfaj: vígjáték

Szerep: Faith

Négy szexi főiskolás lány (Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Rachel Korine, Ashley Benson) kitalálja, a tavaszi szünidőt Floridában tölti, és a kiruccanás finanszírozásának legtökéletesebb módja, ha kirabolnak egy gyorséttermet. Az akciót véghez is viszik, ám ez csak a kezdet. Egy vadabb buli után a törvény végül utoléri őket, börtönbe kerülnek.A másnapos csajok bikiniben kerülnek a bíró elé, ám váratlanul lerakja értük az óvadékot Alien (James Franco), a hírhedt helyi gengszter, aki szárnyai alá veszi a négy lányt, és bevezeti őket a történelem legvadabb tavaszi szüneti bulijába. A kívül durva, ám belül érzékeny Alien elnyeri a csajszik szívét, és egy új világot tár fel előttük, ám ahogy az lenni szokott, semmi sincs ingyen.

A varázslók visszatérnek – Alex kontra Alex

Rendező: Victor Gonzalez

Premier: 2013.március 15.

Műfaj: vígjáték

Szerep: Alex Russo

Alex (Selena Gomez) igyekszik bebizonyítani a családjának, hogy érett, felelősségteljes felnőtt, és segítségül hív egy varázslatot. A mágia azonban balul sül el, és megszületik jó és a rossz Alex. Rossz Alexet hatalmába keríti egy gonosz varázsló, aki át akarja venni az uralmat a világ felett, így egy mindent eldöntő csatában Jó Alexnek egyszerre kell megmentenie a családját, az emberiséget, és végső soron önmagát is.

Utórengés

Rendező: Nicolás López

Premier: 2013.június 13.

Műfaj: horror

Szerep: Lisa

Chilében minden megvan, ami kell: fantasztikus tájak, dögös csajok, jóképű pasik, ízletes borok és persze a legvadabb bulik. Tökéletes helyszín egy Gringo becenevű kissé boldogtalan amerikai turistának, hogy két chilei haverjával kieressze a gőzt. Jól is alakulnak a dolgok, az utazás maga a mennyország, az egyetlen szépséghiba tán, hogy egy csaj sem jön össze Gringónak. Nem sokkal később azonban megfordulni látszik a srácok szerencséje, amikor megismerkednek három csinos lánnyal: az orosz modell Irinával, a vad és bulizós Kylie-val és utóbbi komoly nővérével, Monicával. A lányok beleegyeznek, hogy elkísérik a fiúkat a Valparaíso nevű tengerparti városkába. Az újdonsült barátok remekül érzik magukat együtt, ám miközben egy diszkóban mulatnak, hatalmas földrengés rázza meg a várost. A földi paradicsom egy csapásra pokollá változik, halál és pusztulás mindenütt. Hőseinknek azonban nincs idejük a pánikra, az életükért kell küzdeniük, hiszen fosztogatókkal és szökött fegyencekkel gyűlik meg a bajuk, nem beszélve az elkerülhetetlen utórengésekről.

Versenyfutás az idővel (Menekülés)

Rendező: Courtney Solomon

Premier: 2013.augusztus 26.

Műfaj: akciófilm

Szerep: kölyök

Brent Magna, az egykori autóversenyző békés, nyugodt élete egy csapásra fenekestül felfordul, amikor elrabolják a feleségét. A titokzatos emberabló azonban különös követelésekkel áll elő, Brentnek teljesítenie kell minden utasítását. Ehhez pedig Brent egy Ford Shelby GT500 Super Snake járgány kap. A férfi kénytelen versenyt száguldani az idővel, ha azt akarja, hogy épségben lássa viszont a szerelmét. Ráadásul Brent azzal is tisztában van, hogy a láthatatlan támadója minden lépését figyeli.

Rossz kisfiú

Rendező: Tim Garrick

Premier: 2014.augusztus 1.

Műfaj: vígjáték

Szerep: Nina Pennington

Rick Stevens (Nat Wolf) fülig szerelmes Nina Penningtonba (Selena Gomez). A gond csak az, hogy Ninának van barátja, aki senkit nem enged a lány közelébe. Ricknek nem ez az egyetlen gondja. Anyja gyakorta fekszik be elvonóra, bátyja homoszexuális, nővére pedig sztriptíztáncos. Apja már csak hab a tortán, az öreg motelekben keresi az élvezeteket, és az édes hármast sem veti meg. Ilyen körülmények közt Nina meghódítása emberfeletti feladat, ám Rick szereti a kihívásokat.

Sodródva

Rendező: William H. Macy

Premier: 2014.október 17.

Műfaj: dráma

Szerep: Kate Ann Lucas

Sam, a sikeres reklámszakember életét kettétörte fia halála. A férfi egy vitorláshajón lakik, és a fájdalmát italba fojtja. Egy nap talál egy dobozt, ami tele van a fia kazettáival és dalszövegeivel. Felfedezi, milyen tehetséges volt, és a dalainak köszönhetően úgy érzi, mintha újra vele lenne. Elhatározza, hogy megtanulja és előadja azokat a helyi bárban. A dal megragadja Quentint, a fiatal zenészt és a két barátját, akik úgy döntenek, hogy rock’n’roll bandát alapítanak. A zenekar meglepő sikert arat.

Hotel Transylvania 2. – Ahol még mindig szörnyen jó

Rendező: Genndy Tartakovsky

Premier: 2015.szeptember 21.

Műfaj: animációs film

Szerep: Mavis hangja

Drakula, a világ legismertebb vámpírja nem csak egyszerű szörny: a távoli, erdélyi havasok rejtekében, egy ősi kastélyban szállodát üzemeltet, ahol a rémisztgetésbe belefáradt szellemlények megpihenhetnek és végre az emberektől távol pihenhetnek. Ezen kívül még gyermekét egyedül nevelő, aggódó apa is. Ő és barátai, a sokféle, csak első látásra ijesztő fura figura visszatér, hogy ismét megpróbálja halálra nevettetni nézőit.

A nagy dobás

Rendező: Adam McKay

Premier: 2016.február 04.

Műfaj: életrajzi film

Szerep: önmaga

Amikor négy kívülálló észrevette azt, amit a nagy bankok, a média és a kormány nem akart észrevenni – a gazdaság globális összeomlását -, támadt egy ötletük: A nagy dobás. Bátor befektetésük a modern pénzügyi világ sötét bugyraiba viszi őket, ahol meg kell kérdőjelezniük mindenkit és mindent.

Rossz szomszédság 2.

Rendező: Nicholas Stoller

Premier: 2016.május 12.

Műfaj: vígjáték

Szerep: a fí-lamdba elnöke

Most, hogy Mac és Kelly Radner a második gyermeküket várják, készen állnak arra, hogy megtegyék utolsó lépésüket a felnőttségbe vezető úton, és kiköltözzenek a kertvárosba. Ám amikor már azt hitték, hogy sikerült visszaszerezniük a környéket, és biztonságosan eladhatják a házukat, hogy tovább költözhessenek, kiderül, hogy az új szomszédság egy lány diákszövetség, akik még Teddy bandájánál is sokkal zűrösebbek. A Kappa Nu lázadó csajai megelégelték iskolájuk szexista, szigorú rendszerét, és úgy döntenek, hogy létrehoznak egy házat, ahol azt csinálnak, amit csak akarnak. Amikor Shelby és barátnői, Beth és Nora megtalálják a tökéletes helyet a kampuszon kívül, cseppet sem zavarja őket a féktelen bulizásban az, hogy a ház egy csendes utcában van. Radnerék tehát rákényszerülnek, hogy felvegyék a harcot az új szomszédokkal, és ebbe a harcba bevonják a már jól ismert barátokat, Jimmyt és Paulát, valamint a még jobban ismert csodafegyvert: a karizmatikus Teddyt. Ha ő képes az ellenállhatatlan stílusával behatolni a csajbanda fészkébe, akkor a harmincasok győzhetnek. Ám ha azt hiszik, hogy a csajok megadják magukat harc nélkül, akkor alábecsülték az ifjúság találékonyságát és totál eszementségét.

The Revised Fundamentals of Caregiving

Rendező: Rob Burnett

Premier: 2016.június 24.

Műfaj: tragikomédia

Szerep: Dot

Ben egy író. Új állásra van szüksége, ezért elvégez egy hat hetes kurzust, amivel gondozói végzettséget szerez. Munkát is kap egy Elsa nevű nőtől, akinek 18 éves fia, Trevor izomdisztrófiában szenved. Mindez ellenére nagyon szeretné látni a világot, így Ben ráveszi, hogy utazzanak el. Az út során találkoznak Dottal, aki Trevorral egykorú fiatal, és csatlakozik hozzájuk.

Késik a szüret

Rendező: James Franco

Premier: 2017.február 17.

Műfaj: dráma

Szerep: Lisa

Késik a szüret pattanásig feszült történetében a méltánytalan munkakörülmények és az alacsony bérek miatt elégedetlen gyümölcsszedő idénymunkások fellázadnak a gazdag földtulajdonosok ellen. Az összecsapások egyre komolyabbá válnak, de a dolgozók, akiknek nincs vesztenivalójuk, nem adják fel a harcot – csakhogy a tulajdonosok semmilyen eszköztől sem riadnak vissza.

Hotel Transylvania 3. – Szörnyen rémes vakáció

Rendező: Genndy Tartakovsky

Premier: 2018.július 12.

Műfaj: animációs film

Szerep: Lisa

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csakhogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…

The Dead Don’t Die

Rendező: Jim Jarmusch

Premier: 2019.június 14.

Műfaj: zombifilm

Szerep: Zoe

Centerville egy nyugodt, békés város, ahol élték az emberek a szürke hétköznapjaikat. Egyik napról a másikra ez gyökeresen megváltozott, amikor zombik lepték el az utcákat, és a lakók életére törtek. A zombiapokalipszis elől sokan igyekeznek elmenekülni, de páran felvették ellenük a harcot: a seriff és társai, akik úton-útfélen vadásznak rájuk.

Egy esős nap New Yorkban

Rendező: Woody Allen

Premier: 2019.szeptember 18.

Műfaj: romantikus vígjáték

Szerep: Shannon

Woody Allen romantikus komédiája, az Egy esős nap New Yorkban egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) történetét meséli el. A pár tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul. Hamarosan elsodródnak egymás mellől, ami csak a kezdete a véletlen találkozások és furcsa kalandok hosszú sorának, amit külön-külön megélnek.

The Broken Hearts Gallery

Rendező: Natalie Krinsky

Premier: 2020. július 17.

Műfaj: romantikus dráma

Szerep: Vezető producer

Selena, mint vezető producer szerepel az alkotásban, így színészi tehetségét ebben a filmben nem csodálhatjuk most meg. A Sony Pictures által lesz kiadva július 17.-én, többek között az első filmek sorából a karantén, vírus lefolyása után. A filmről egyelőre sajnos még sokat nem tudni, a műfaja romantikus dráma. A rövid leírása a hivatalos iMDB oldalán a következő: Mi lenne, ha egy-egy emléket félre tennél minden kapcsolatodból? A 20 éves művész galéria asszisztensként dolgozó New Yorkban él és magában hordoz minden érzelmet. Miután legutóbbi barátja dobta, elhatározza, hogy megnyitja az ‘Összetört szívek galériáját’.

This Is The Year!

Rendező: David Henrie

Premier: 2020. augusztus 28.

Műfaj: vígjáték, dráma

Szerep: Vezető producer

Ismét vezető producerként veszt részt e alkotásban, egykori színésztársával a ‘Varázslók a Waverly Helyről’ c. sorozatból, akit David Henrie néven ismerünk. A filmet a korona vírus idején publikálták, azonban akkor még a mozik látogatása tiltott volt, így a premierre online lehetett jegyet venni és természetesen úgy is kellett megnézni. Az iMDB leírása szerint a film arról szól, hogy egy középiskolás lány a legjobb barátaival fogják magukat és neki vágnak egy útnak, hogy a kedvenc bandájukat megnézhessék a legnagyobb zenei fesztiválon.

Only Murders In The Building

Rendező: ?

Premier: ?

Műfaj: krimi

Szerep: Vezető producer, főszereplő (?)

A Deadline tette közzé a hírt, miszerint Selena közreműködik egy mini sorozatban, amely az ‘Only Murders In The Building’ nevet viseli. Vezető producerként dolgozik itt is, bár egyes pletykák szerint itt főszereplőként is feltűnik majd. A három főszereplő imádja a krimiket, thrillert és bele is csöppennek egy ilyen szituációba, ugyanis a házban, ahol laknak, egy gyilkosság történik. Egyelőre sajnos nincs semmilyen információ arról, hogy mikor láthatjuk az alkotást a képernyőkön, de az biztos, hogy a Hulu fogja sugározni.

Sing 2!

Rendező: Gart Jennings

Premier: 2021. december 22.

Műfaj: animáció, kaland, vígjáték

Szerep: Szinkronhang

Meghívást kapott a ‘Sing 2!’, azaz ‘Énekelj!’ második részébe, mint szinkronban. A táncos, énekes mesefilm első részében nem szinkronizált, így valószínűleg egy új karaktert testesít majd meg, amelynek kiléte egyelőre ismeretlen. Mivel az animációs filmben énekelnek is – ahogy a címe is mondja -, valószínűleg énekhangját is megvillogtatja Gomez. Egyelőre egyéb információ sajnos nem került ki a filmről.

Hotel Transylvania 4

Rendező: Derek Drymon, Jennifer Kluska

Premier: 2021. december 21.

Műfaj: vígjáték, animáció, kaland

Szerep: Szinkronhang

Természetesen a ‘Hotel Transylvania’ negyedik részéből sem maradhatott ki Selena, mint az egyik főszereplő, Mavis hangja. Ismét olyan nevekkel dolgozik együtt, mint Adam Sandler, Kevin James, Andy Samberg, stb.. Egyelőre sajnos a meséről semmit nem tudni, csak azt, hogy ismét Karácsony előtt, 2021 december 21.-én kerül a mozikba.

Dollhouse

Rendező: Még nincs

Premier: ?

Műfaj: horror

Szerep: Vezető producer
2020 és 2021 valószínűleg a kamerák mögötti életről szól a filmiparban Selnek, hiszen több vezető produceri munkát is magára vállalt. A ‘Dollhouse’, avagy ‘Babaház’ c. alkotás, amely egy horrorfilm, alkotás egyelőre még nagyon friss dolog, mert még rendezőt keresnek a megalkotáshoz, de az biztos, hogy kedvencünk produceri munkálatai itt is elmaradhatatlanok. Korábban már elmondta, hogy szívesen részt venne, vagy éppen szerepelne egy horror alkotásban is. Ez ügyben egy kis filmet is létrehozott egyik jó barátnőjével, Petra Collins-szal, amely ‘Love Story’ néven fut.

Egyéb szerepei:

Brain Zapped (2006), mint Emily Grace Garcia

Unity (2015), mint narrátor

A Love Story (2018), mint ismeretlen lány


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740