Mindenkinek vannak ciki összeállításai, amit lehet, hogy akkor épp jó ötletnek tartott, de később visszanézve gáznak tűnik. Selena is így van ezzel, mint minden normális ember. Az évek alatt divatikonként ismerhettük meg, klasszikus stílusát pedig a mai napig őrzi, azonban néhány ciki ruha összeállítását maga SelGo is kommentelte. Még 2007-ben Selena részt vett a Teen Vogue Young Hollywood partiján, ahol az akkori divatnak megfelelően öltözködött. Az egyetlen probléma az volt, mikor rá évekkel később újra meglátta ezt a fotót. A következőt nyilatkozta róla:

“Elmentem a Teen Vogue partijára és egy olyan felsőt viseltem, amire azt volt írva, hogy “Dögösebb, mint ..” valami (aminek kéne lennie – így van befejezve, szerk.) és felvette rá egy vastag övet, aminek több csatja volt, egy necc harisnyát, egy csizmát és zoknit. Borzasztóan nézett ki, plusz még egy kék hajtincset is tettem a hajamba. Emlékszem, hogy bele néztem a tükörbe és azt mondtam: “Mennyire király!”.”


A cici-fenék villantás minden hírességgel és nem hírességgel olykor-olykor megesik. Bár Selenának nem ez volt vele a célja, de mégis megtörtént. Még egykori barátjával 2017 nyarán, The Weeknd-del igyekeztek beszállni a kocsiba, Selena pedig egy fekete, testhez simuló ruhát választott, ami nagyon jól állt neki, kivéve az az egy dolog, hogy nem viselt melltartót és a paparazzók gépeinek vaku fénye miatt beláthattunk ruhája alá.


Ha már szóba került The Weeknd, akkor azt tudni kell róla, hogy Selena előtt lévő barátnője nem más volt, mint Bella Hadid, a Victoria Secret’s szupermodell. A páros két évig alkotott egy párt, majd a szakításukra rá három hónappal később a ‘Starboy’ énekese már Miss Gomez kisasszonnyal volt együtt. Az emberek megfigyelhették, hogy az énekesnő elkezdett úgy öltözködni, mint Bella, a haja is olyan lett.. egyszóval nem volt önmaga. Magára is öntötte ugyanazt a ruhát, ami a VS modellen is látható volt. A ‘Wolves’ című videó klipjében láthattuk ezt a szürke, csillogó Alexandre Vauthier, 2017-es őszi ruhadarabot. Bella ugyanezt a ruhát viselte egy hónappal korábban, egy párizsi divatbemutatón. A ‘Wolves’ klip 6 ruhaváltása alatt sajnos ez nagyon nagy baki volt, (most már ex) szerelmének volt barátnőjével ugyanazt a darabot viselni, de ebben nem is nagyon Selena a hibás, hanem stylistja, Chris Classen!


Sajnos a Bella Hadid baki ismét visszatért 2020 év vége fele! Ez év elején Tom Fords által, az őszi-téli kollekció által be lett mutatva egy átlátszó ruhaköltemény. Ezt nem más mutatta be, mint a híres, neves modell, Bella Hadid, akivel történetesen Selena ex barátja, The Weeknd ismét összejött a szakításuk után nemsokkal, habár most már végleg elváltak útjaik. Azt pontosan nem tudni, hogy néhai stylistja, ismét Chris Classen követte el az újabb bakit, de mindenesetre jobban átlehetne gondolni, hogy mit adnak fel Selenara. Az tény, hogy a díjátadókból merítenek ötletet és lehet, hogy egy cég választotta ki SelGo számára a ruhát, de elutasítás nem volt benne.Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740