Selena és Bieber se veled, se nélküled kapcsolata közel 10 éven át elhúzódott, így Gomeznek esélye sem volt egy normális, komoly kapcsolatot kialakítania. De úgy tűnik, hogy a fejezet már lezárva, bár szerintem egy személynek még mindig tüske maradt ez ügyben a szívében. Ez pedig nem más, mint Charlie Puth!

Mint azt tudjuk, az énekes tetőtől talpig oda volt Selenáért, ezt ki is fejezte többször is interjúkban, bár a románc (?) nem tartott sokáig. Charls ezt nyilatkozta egy rádióban:

“Nagyon felzaklatott engem. Nem én voltam az egyetlen személy a fejében. És szerintem tudtam is, hogy pontosan mibe megyek bele. Nagyon rövid életű volt, de mégis mély.”

A két énekes egy közös dalt is létrehozott, amely a ‘We Don’t Talk Anymore’ nevet kapta. Miután megjelent, nemsokkal, Charlie többször letörölte, majd visszaírta Selena nevét hozzá. Egyszer elő is adták a ‘Revival’ turnén, ahol úgy konferálja fel Gomez Puth-ot, hogy “Az egyik legjobb barátom”, majd Puth elkezd énekelni/zongorázni, pedig a lány még beszélt.

4 évvel ezelőtt szólóban adta elő a fiú a dalt, majd azt mondta: “Ba*eg Justin Bieber!”, ekkor az ott levők elkezdtek sikongatni. Sokan írják, hogy csak a támogatását fejezte ki ezzel kapcsolatban Sel felé, bár a másik fele a saját érzelmeiről szól. A videóban 15 másodperctől hallható.

Charlie dalt is írt Selenáról, ez az: ‘Attention‘.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740