HELLOGIGGLES (HG): Mit szeretsz a legjobban abban, hogy ilyen messzire jutott a karaktered ebben a történetben? Számomra megnyerő, amikor ez elkezdődött, csak fiatal tizenéves szerelmesek voltatok. És most házasok vagytok, van egy családotok és együtt jártok ezen az úton.

Andy Samberg: Nekem is tetszik. Számomra szinte azonos módon futott a való életemmel.

Selena Gomez: Aww, ez olyan szép. Elképesztő.

AS: Köszönöm. De azt hiszem, ez egy kicsit az animációs filmek anomáliája. Általában nincs nagy változás az életben, és ezt a fajta dolgot élvezi a néző.

SG: Szórakoztató volt. Nem vagyok ehhez olyan közel, de…

AS: Közelebb vagy, mint gondolnád.

SG: Nem, szerintem szórakoztató. Mindenki jól érzi magát. Úgy érzed, visszamegyünk a régi barátokhoz és csak csináljuk. Hat éve nem láttam őket, de minden alkalommal élveztem Andy társaságát.

AS: Mindkét alkalommal élveztük.

HG: Megváltozik a folyamat? Van-e nagy különbség a felvételek között, amelyeket pl. az első filmnél készítettetek, szemben a jelenlegiekkel?

AS: Igen, ez egy kicsit gyorsabban mozog, azt hiszem, a legfontosabb különbség, mint bármely műsor vagy film folytatásánál, ha rövidebbek leszünk a kreatív elemekkel és a karakterekkel. Tudod, hogy mi az. Tudod, hogy a hangnak is hangja van. Sokkal gyorsabban esel bele. Kevésbé kísérletezünk, mert tudod, mit szeretne a többség kapni.

SG: Tudod mi a vicces, bár a hangom azóta megváltozott. Valószínűleg 17 vagy 18 éves voltam, amikor az elsőt csináltam.

AS: Véget ért a pubertás kor?

SG: Igen, a végső hang egyre alacsonyabb és alacsonyabb. De néztem az elsőt és nem mehettem tovább olyan magasba. Tehát valóban segíti a dolgom, hogy ők is felnőnek közben.

AS: A hangom mindig ilyen volt. Kölyökként magas, de nem különösen csúnya.

HG: Amikor látod a kész művet, látsz-e benne valami utalót a személyes viselkedésedre vagy arckifejezésedre ezeken a karaktereken?

AS: Egy kicsit. Szerintem az elsőnél többet filmeztek, miközben rögzítettük a hangokat. Ráadásul, ha látod, mennyire őrültek a kifejezésekkel, megpróbálod megfogalmazni azt a hangot.

SG: Igen. Nagyon hasonlítok Mavishoz. Csak egy kicsi szarkasztikusság.

HG: Szóval mit csinálnak, ha nyaralni akarnak menni a Bermuda-háromszöghöz?

AS: Ez a lépés, amely végül megválaszolja ezt a kérdést! Meg fog ölni egy csomó állítást arról, hogy mi is a valóságban a Bermuda-háromszög. Az emberek tudni fogják, tényszerűen.

HG: Van olyan családi nyaralásos horror történetetek, melyek akár a filmbe is bekerülhetnének, vagy valami ahhoz hasonló?

SG: A családi vacsorám éppen olyan volt, mint a San Antonio-i utazás. Tényleg nem volt túl sok választás Texason kívül. Sok kosárlabda játék volt. Az apukám nagyon fiút akart helyettem, ezért elvitt a San Antonio Spursbe. Igen, nagyszerű volt. Nincs semmi vicces benne, de ez az én felnőtt nyaralásom volt.

AS: Végül megbékélt a dologgal?

SG: Nem hiszem, nem. Azt akarja, hogy még mindig golfozni menjek vele. Nem tudom. Khaki színű pólóba öltöztetett. Mintha láncon lettem volna.

AS: Én is viseltem láncokat.

SG: Megfizethetetlen.

AS: Csak hányás, sok hányás. A családi utakból elsősorban erre emlékszem. Tonnányi és tonnányi hányás.

HG: Alkohol?

AS: Nem. Nem. Csak kisgyermek voltam, hányingerrel. Egy kicsi Volvo kocsival voltunk,és hátrafelé fordítottuk az üléseket. Nem hiszem, hogy ez megengedhető.

HG: A szörny Tinder (mint az előzetesben) nagyon vicces volt. Mavis akar egyáltalán segíteni abban, hogy találkozzon valakivel?

SG: A valós életben, amikor apukám és anyukám elváltak, olyan voltam, hogy senkit nem akartam melléjük. Fiatal voltam. Ez nem a közelmúltban történt, de szeretném, ha boldogok lennének. De úgy érzem, hogy Mavis is. Nem igazán tudja, hogy egyedül van. De ő mégiscsak az apja. Szóval azt hiszem, hogy egy percig ellenezte csak. Talán egy kicsit az elején.

HG: Sok gyerek számára, akik látják ezeket a filmeket, ez olyan, mint egy átjáró, hogy találkozzanak ilyen szörnyekkel,mint Drakula és Frankenstein. Nem volt ilyen, mikor gyerekek voltunk. Emlékszel arra, hogy ez az első ilyen expozíció ezekkel a teremtményekkel, ezekkel az ikonikus karakterekkel?

AS: Valószínűleg ez az eredeti vagy a második megközelítés. Határozottan akkor fekete-fehér, nyilvános televízió volt. Emlékszem, mikor gyerek voltam és láttam Frankensteint-t, azt hiszem A dilis trióban? Pontosabban Abbott és Costello. Hasonló dolgok. És akkor a Fiatal Frankestein, számomra egyértelműen hatalmas volt.
De soha nem nyúltam volna bele a horror változatába, mert az én időmben, amikor a gyerekkoromban néztem, olyan réginek látszottak. Nem volt ijesztő többé. Úgy érzem, ezek a szörnyek valóban helyesen helyt állnak, mert a mostani generációnak ott van Saw és hasonló karakterek, ők szórakoztatóak és bolondosak. És láttad őket a Count Chocula-ban, a Franken Berry-ben és hasonlókban. Ezek határozottan eltűntek és a rémület megváltozott.

SG: Ez igaz. Először Halloweenkor buktam le. Vagyis azt hiszem akkor volt. De a családom fiatalon ismertette meg velem, szóval akkor volt Chuckie, Jason és Freddie, őket ismertem meg legelőször. Szóval ezek a karakterek nagyon megnyugtatóak voltak, mikor fiatalabb voltam.

HG: Kíváncsi vagyok arra, hogy az előző két filmmel való kapcsolatod, de általánosan a munkád is érdekel. Megnézted a saját cuccaidat? És ez itt könnyebb, hogy animált a film?

AS: Kevesebb időt vesz igénybe. Nincs haj és smink, amik egyenlő mennyiségben vannak, mert a világ tisztességes. Határozottan figyelem őket. Szinte majdnem mindent nézek, tanulok abból amit csinálok és kiderül hogy mi lesz belőle. Azokkal akikkel együtt dolgozom, megszemléljük és kiválasztjuk a dolgokat.

SG: Ugyanaz. Az elmúlt két évben nagyon a zenére koncentráltam, de ugyanazokat csinálnám.

HG: Köszönöm, hogy megemlítetted a zenét, mert a rajongóid meghalnak azért, hogy igaz-e a hír, hogy az új dalod a Billboard Music Awards idején jelenik meg?

SG: Hogy őszinte legyek, valójában fogalmam sincs. Két és fél éve dolgozom ezen a felvételen, és őszintén, a fejemben teljesen megvan. Még mindig csinálok vele dolgokat, új dolgokat próbálgatok, de még mindig várok. Nem tudom mikor van a megfelelő pillanat. Komolyan. Nem úgy, hogy próbálok titokzatos vagy hűvös lenni, csupán tényleg nem tudom.
Nagyon sok hasonló dolgot csináltam. Szóval most próbálok megbizonyosodni arról, hogy inspiráltnak érezzem magam, tényleg létre szeretném hozni ezeket a sztorikat és elmesélni őket. Nehéz a popban, mert tényleg van egy hangzása és meg kell győződnöd arról, hogy legyen valami jelentősége, valami mondanivalója. Mert nem akarok olyat csinálni ami ugyanaz.

AS: Megkaptad azokat az ütemeket, amiket küldtem neked?

SG: Igen, persze.

AS: És nem érezted jónak egyiket sem?

SG: Sajnálom, de valaki mással folytattam.

HG: Mi a legjobb abban hogy animált karaktert játszol?

AS: Nagy teljesítményt kapsz az előadással és nem ítélnek el. Nincs túl nagy őrültség.

SG: Nekem, hogy őszinte legyek, szeretek kapcsolatban lenni a kicsikkel. Ez tényleg nagyon, nagyon hiányzik. Ezt olyan furcsán hangzik ahogy kimondom, de szeretek ennek a része lenni, hogy a középpontban a családok és a gyerekek vannak. Ez viccesnek és könnyűnek látszik, nincs jobb annál mikor valóban megmosolyogtatod a gyerekeket, különösen azzal, amit csinálunk.

Hotel Transylvania 3: A nyári vakáció 2018 július 13-án érkezik a mozikba.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/selenagomez/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2740