Akik követik Selenát, tudják, hogy bipoláris depresszióval küzd, illetve többször vett már részt terápiás kezeléseken a mentális egészsége érdekében. A bipoláris depresszió mániákus depressziót is jelent, amely miatt időszakonként nagyon jó, máskor nagyon rossz hangulatban él a szenvedő alany. Egy interjú került most ki, pontosabban az Instagram élő közvetítése alapján, Dr. Vivek Murthy-val és kedvencünkkel. Az orvos 2014-től 2017-ig általános sebészként vett részt az egészségügyben.

“Kezdetben nem tudtam ilyen jól kezelni. Kicsit depresszióba estem. A munkám során rengeteg utazáson veszek részt, sok emberrel létesítek kapcsolatot, próbálom az embereket boldoggá tenni, így ez a tény, hogy ők boldogok, engem is azzá tesz, de ez az elején egy hatalmas küzdelem volt.”

A popsztár elmondta, hogy mentális problémái erőteljesen javultak, hiszen munkájára összpontosított és egy erős, támogató közegben volt része.

“Bementem egy helyre, ahol korábban írtam és aktív tevékenységet végeztem. Ez pedig arra kényszerített engem, hogy újra ezt tegyem. Sokkal több minőségi időt eltudtam tölteni személyekkel, mint eddig, illetve a családomra is több időt áldozom.”

SelGo azt is elmondta, hogy a rengeteg projekt, amelyekben részt vett, illetve a felvételek megkönnyítették a harcát [saját magával], a nehéz idők közepette.

“A vége fele.. megjelentek azok a dolgok, amelyeket csinálok, amiken dolgozom.. ezek rendkívül izgalmasak számomra. Nemrég pedig elmehettem a stúdióba is! Szóval azt mondanám, a jelenlegi helyzetemet nézve, hogy teljesnek érzem magam és úgy kezelem a dolgokat, ahogy kell. Megfelelő emberek vesznek körül, helyesen cselekedtem és ezek a dolgok abba az irányba mennek, hogy ne őrüljek meg.”

Elmondta, hogy közösségi oldalait arra használja, hogy a mentális egészséggel való küzdelmeket enyhítse, finanszírozza az intézményeket, támogatásokat.

“Olyan személyes projekten dolgoztam, amely egy szépségápolási vonal, ennek célja pedig, hogy tíz év alatt elérje a 100 millió dolláros bevételt, amelyet természetesen a mentális egészség támogatására fordítok.”

A doktor úr hozzá tette, hogy a magány, a szorongás és a depresszió ebben a világjárványban sokkal rosszabbá teszi ezt a helyzetet. Az interjút Selena hivatalos ‘Rare Beauty’ oldala tette közzé.