Eve elhozta Nektek a mai nap folyamán az öt éve megjelent ‘Revival’ album eddig nem hallott dalait. Most egy kicsit így késő este jobban utána jártam, megtaláltam a Geniuson a dalszövegeket is, bár a fordításokra egy picit várni kell. Érdekesség, hogy az elmúlt években több dalt is hallhattunk Gomeztől, amelyeket kiszivárogtattak, azonban nem kerültek fel sehova, ilyen például a ‘Stained’, vagy éppen korábbról a ‘Sad Serenade’, amely még 2013-ban került felvételre a ‘Stars Dance’ alatt. Továbbá a Geniuson olyan dal listát is találtam, amelyekhez mind fellelhetőek a dalszövegek, vagy épp egy-egy részlet. Ezek különböző évjáratokban készültek:

Bad News
2018 május 10.-én “debütált”, a vokál között Madison Beer énekesnő szerepel. Magyar fordításban a ‘Rossz hírek’ elnevezésre lehetne átírni.

Give You Up
A ‘The Heart Wants What It Wants’ eredeti címe lett volna korábban. A ‘Feladlak’ című szám 2017 június 24.-én jött ki, pontosabban az, hogy eredetileg ez lett volna a címe. A ‘THWWIW’ azonban 2014-ben debütált, annak a zenei világát is egy kicsit megváltoztatták.

Higher Or Heaven
A dal a második stúdió albumon kapott volna helyet. 2016-ban vették fel a ‘Feel Me’ és a ‘Stained’ című szám mellett, amelyeknél úgy volt, hogy Halsey is közreműködik. Egy kis hasonlóság van a 2020-as ‘Rare’ albumon megjelent ‘Kinda Crazy’ és e szám között.

Sweet Misery
Az ‘Édes Nyomor’-ként fordítható dalról sajnos nem sokat tudunk, mindössze annyit, hogy 2019 október 25.-én vehették fel. A számot Sel szokásos író bagázsa, Justin Tranter, Julia Michaels, Ian Kirkpatrick és persze jó maga írta.

Brain Zapped
Erről sajnos egyáltalán nincs információnk.

Flawless
Erről csak azt az infót kaptuk, hogy a tavalyi évben került felvételre.

In Her Element
SelGo 2017-ben vette fel ezt a számot, ezen kívül sajnos nincs egyéb adat.

24/7
Ez a dal elvileg 6LACK és Selena első közös száma volt. A rapperrel a ‘Crowded Room’ c. dalt adta ki idei lemezére, ezt azonban nem hallhattuk.

Pose
A ‘Revival’ megjelenése után került felvételre, sokan azt hitték, hogy 2016-ban végül hallani is fogjuk ezt a számot. Azonban mindössze annyi történt, hogy néhány elemet belőle, vokált, dallamot átvettek a 2020-as ‘Kinda Crazy’ című számhoz.

So Sad Today
Ennek a számnak idén kellett volna megjelennie, azonban elmaradt ez az esemény.

Talking To Myself
Mint író, maga Selena van csak megjelölve. 2019-ben került felvételre.

Roses
Felvétel napja: 2019 április 18.

Missing U Crazy
Az ‘Őrülten Hiányzol’ című szám Julia Michaels és Selena által írt dal. Erről nem tudni, hogy melyik évben készült, azonban a ‘Rare’ albumon helyet kapott volna.

Running Back To Me
Ahogy leírom ezeket a címeket, egyből Bieber ugrik be. Ehhez is van egy kis dalszöveg részlet, amely így hangzik: “Megvoltak a pillanataink. A veszekedéseink. Azok az éjszakák, amikor én a kanapén aludtam, amíg te a konyhában. De a legrosszabb, hogy több alkalommal is megcsaltál, én pedig eltűnök. Most azt látod, ahogy elmegyek. Most láthatod, mennyire bele fáradtam ebbe. Szóval ne gyere vissza hozzám. Azután, ahogy látod, hogy vagyok. Mert remélem tudod, hogy mi a válaszom. Ne, ne fuss vissza hozzám. Nem akarok a szerelmed lenni. Nem akarlak többet látni. Nem akarom a játékaidat játszani.” Ez is az idei lemezen foglalt volna helyet.

Ezeken kívül vannak még olyan dalok, amelyek például 2009-ben, a ‘Kiss & Tell’, vagy éppen 2011-ben készült el. /Beautifully Disturbed, Totem, All Night Long,…/

Most volt a ‘Revival’ öt éves évfordulója, amelyre Sel egy listening partit is szervezett, ezt sajnos nem volt időm kiírni. A lemez megjelenésének örömére újra kiadott egy merch kollekciót, amelyek chokert, pulcsikat, sapkát, pólókat tartalmat és persze nem feledkezhetünk meg a lemezről sem. Ezeket IDE kattintva eléritek.

Néhány infót összegyűjtöttem a nemrég kiszivárgott dalokról is, illetve feltöltöttem a dalszövegeiket is.

Wild Love

A dalszöveget itt találod. Nem kérdés, hogy kiről is szól, nagy szerelméről, Justin Bieberről. A ‘Revival’ korszakban még nagyon nehezen ment a tőle való elszakadás, ezt ebben a dalban is kifejti.

Out Of My Head

Dalszöveg: itt. Pletykák szerint 2018-ban vették fel, de valószínűleg egy másik előadónak adták el, ezért készült belőle csak demó verzió.

A ‘Nasty’, illetve ‘Bang’ című számáról jelenleg sajnos nem találtam semmit. Ha már ‘Revival’, akkor az azon megjelent ‘Perfect’ című szám demó verziója is kiszivárgott, ezt IDE kattintva tudjátok meghallgatni, amely sajnos elég rövid, de az érzelmes szám valahogy nekem még jobban átjön!