Egy lengyel Selena rajongói oldal által kaptunk fotókat, amelyek még 2008-ban készültek! A már 12 éve elkészült fotósorozat darabokhoz szerencsére nem tartoznak vízjelek, nagyon jó minőségben érkeztek meg. Szinte elmondhatjuk azt is, hogy kedvencünk nem is “öregszik”. A fotókat Sheryl Nields készítette el még az évben.

sgpolandteam_281029_1.png sgpolandteam_281229_0.png sgpolandteam_28229_4.png sgpolandteam_28429_3.png sgpolandteam_28129_4.png

A ‘Lose You To Love Me’ demó verziója két nappal ezelőtt jelent meg. Ezzel kapcsolatban még Selena feltöltött egy képet az Instagram sztorijába, ugyanis, mint írtam, a szám kétszeres platinum díjat nyert el! Illetve ez az a dal, ami a legtöbb streamelést kaptam a Spotify-on, ugyanis 2020 eleje óta közel 300 millióan játszották le az érzelmes szerzeményt. Most pedig egy HQ minőségű fotót kaptunk, amely a kislemez fotósorozataként készült el a tavalyi évben.

EjgJc-zWsAAdN9M.jpg

A 2021-es Grammy-vel kapcsolatban korábban már írtam Nektek, hogy a ‘Rare’ album jelölve lehet ‘Az Év Albuma’ kategóriában. Most ismét kaptunk néhány információt, ugyanis Gomez itt is esélyes lehet:

Az év dala: ‘Lose You To Love Me’ & ‘Ice Cream’
Az év felvétele: ‘Lose You To Love Me’ & ‘Ice Cream’
Az év pop albuma: ‘Rare’