Megnézem a sorozatot

A tavalyi évben a ‘WE Day’ szervezése által Selena Kenyába látogatott el. Erről barátnői már többször posztoltak, azonban most megjelentek eddig nem látott képet, de sajnos vízjellel ellátva. Kedvencünk smink nélkül látható a fotókon, amelyeken gyönyörű szép!

EhDwm3CXsAANImU.jpg EhDwm3_XgAAPxtg.jpg EhDwm2IWsAAHZLI.jpg

A ‘The Broken Heart Gallery’ premierje eredetileg július elején lett volna, azonban már sokszor módosították már a készítői. Sel a producere ennek a filmnek is és most a premier napja is eldőlt: szeptember 11. Ez egyelőre csak az USA-ban, azt nem tudni, hogy Magyarországra érkezik-e valamikor a film szinkronnal, a vírushelyzet miatt. Ezzel kapcsolatban került elő két kép:

EhDyDelWsAIs1mA.jpg EhDyDfTXgAAohwF.jpg

Megjelent egy fotó, ahol Selt bikiniben láthatjuk egy napágyon, valószínűleg a kertjében készült minap:

EhFkQWpXsAEeqyi.jpg

Az ‘RB’ feliratú nyakláncot már láthattuk az énekesnőtől, főként a januári fotósorozatnál, vagy éppen a kis reklám filmnél. Nem mást takar, mint a termékeinek nevét, logóját. Korábban Hung töltött fel egy szelfit, ahol ismét megjelenik az említett ékszer:

Eg6PMo_WAAEWcBR.jpg

A Vogue által jelent meg egy videó, ahol 11 percen keresztül csodálhatjuk Gomezt, ahol bemutatja a tökéletes cica szem készítését, bár egy teljes sminket láthatunk tőle.. mi más által, mint a saját kollekciójával? Egy interjú is megjelent ezáltal, ezt majd lefordítom, ha lesz időm.

EhAU82AXkAMMbWv.jpg