Megnézem a sorozatot

Habár a hivatalos megjelenés szeptember harmadika, éjszaka megnyitott a RareBeauty.Com, ahol már most böngészhetünk a megjelenő termékek után. Rendelni azonban sajnos még nem lehet, mindenhol a ‘készlethiány’ szöveg van feltüntetve. Ha körbenézünk az oldalon, sok hasznos segítséget is kapunk, hiszen online smink termékeket vásárolni nem egyszerű.. főleg nem alapozót, bronzosítót, stb.. én személy szerint imádom például a matt rúzsokat is, azokból is rengeteg árnyalat található meg. Külön kategóriára bontottak mindent, igazából, ha az árakat nézzük, annyira nem vészes, én mindenképp fogok rendelni egy, bár szerintem több dolgot is, még ha nem is szállítanak ki Magyarországra, bár ez két nap múlva kiderül. Találhatunk alapozót, pirosítót, korrektort, primert – egy mini és egy normál méret -, smink fixálót, highlightert, folyékony és matt rúzsokat, tus tollat, szemöldök formázót, két fajta alapozó ecsetet és szivacsot, sminkes táskát, matricákat, hajcsatot – e két utolsó csak online. Ezeken belül pedig rengeteg árnyalatot, az alapozó választásnál külön árnyalat fül is található! A termékek kinézete egyszerű, de mégis elegáns.

EgxtivTWAAg6AuD.jpg EgxtztkXsAEIk2k.jpg EgxtzsjWoAAz-S1.jpg EgxNxeWX0AEaAzX.jpg EgwtiMOWAAMQ_b7.jpg

Egy ‘Rólunk’ részleg is megtalálható rajta, ahol magáról a kollekcióról és SelGo-ról is olvashatunk egy-két szót. ‘A Rare Beauty’ ledönti a tökéletesség irreális mércéjét’, írják első sorként.

“Ez az a fajta smink, amiben jól érezzük magunkat és nem rejtjük el saját szépségünket/értékeinket sem. – Ez nem arról szól, hogy valaki más légy, hanem az, aki vagy.”

Az alapítótól, avagy Selenatól is kaptunk egy üzenetet:

“Úgy hiszem, hogy a Rare Beauty nem csak egy szépségmárka. Hatása van. Azt szeretném, ha mindannyian abbahagynánk saját magunk összehasonlítását másokkal és elkezdenénk kiemelni a sajátosságainkat. A ritkaság annyit jelent csupán, hogy jól érzed magad. Felhagytam azzal, hogy tökéletes legyek. Én csak én akarok lenni.”

Azt, hogy mi a feladatuk, de nevezhetjük küldetésnek is, megnevezték:

“Azon a küldetésen vagyunk, hogy mindenkinek segítsünk megünnepelni az egyéniségét azzal, hogy újra definiáljuk azt, mit jelent a szépség szó. Az ön elfogadást szeretnénk jobb irányba mozgatni és az emberek kezébe olyat adni, amelytől kevésbé érzik magukat egyedül a világban. Az elképzelésünk az, hogy egy biztonságos és barátságos teret hozzunk létre a szépség világában – és azon túl is -, amely támogatja a mentális jólétet, az életkort, a nemi identitást, a szexuális orientációt, a fajt, a kulturális hátteret, a testi, vagy szellemi képességeket. Hiszünk a tökéletlenségek szépségében. Gondoskodó, tiszteletteljes közösséget ápolunk. Értelmes kapcsolatokat hozunk létre. A hitelesség és a pozitivitás bajnokai vagyunk. A bizalom kiépítésére megyünk. Hiszünk abban, hogy a sebezhetőségben erőteljesség rejlik.”

d-rare-impact-founder-note-757_2x_c64a1a27-e68c-4b25-8377-fc5c30ee54e0_900x.jpg about-video-tout-desktop_33e8add7-dcb4-42d2-aa7c-3bb7eb55badd_540x.jpg HP-split-tout-about-1522_720x.jpg Potential-3_540x.jpg category-eye-desktop_540x.jpg

Néhány újabb promóciós fotósorozat képet is kaptunk, Sel egyszerűen bámulatosan fest rajta! A közösségi oldalait le is cserélte rájuk.

EgxunuKWAAAGvPG.jpg EgxSdiMXgAEJmOn.jpg EgxPMthXcAIlJqW.jpg EgxNmZHX0AUx3dP.jpg Egxvv_oXkAIV3KB.jpg

A márka hivatalos “reklámját” is megkaptunk, amely kicsivel több, mint egy perces. Kedvencünk a videóban arról beszél, amit az oldalon is feltüntettek.