Megnézem a sorozatot

Kora délután egy pár apró mini hírrel jelentkeznék, amely megjelent tegnap este óta. Először is kezdeném egy gratulációval, ugyanis Selena unokatestvérének, Priscilla Cosme-nak megszületett a második kisgyermeke, Aubriella Marie Cosme! Innét is gratulálunk neki és szívből örülünk a baba születésének!

A ‘Rare Beauty’ a pár nap múlva megjelenő kozmetikai termékek csomagolását osztotta meg velünk. Szerintem nagyon letisztult, elegáns és jól a kivitelezése.

Egt1PAoXYAAlUyn.jpg

A BLACKPINK és Selena közös produkciójáról ismét került elő néhány kép, főként a ‘Cookies and Cream Remix’ fagylaltról és a fagyis kocsiról. Selena egykori asszisztense, Theresa Marie is vásárolt jégkrémet, amelyet meg is osztott Instagram oldalán, illetve többen azt is, amint a kocsi elhalad melletük.

EgvM3-QWoAI8WPg.jpg EgvM3-RXgAAB8TV.jpg EgvM3-OWsAAYnp1.jpg

Ha már SELPINK, akkor ZEPETO által fogunk kapni egy animációs videót, amelyben a lányok a fagyis dalra táncolnak, ennek a megjelenése egyelőre ismeretlen, a ‘hamarosan’ szó van feltüntetve mellette. Többen írták a chatben az ‘Ice Cream 2.0’ kifejezést, talán ez az (?!). Egy poszter jelent meg hozzá.

EguULFBUMAAY-Cz.jpg