Megnézem a sorozatot

A nyár utolsó vasárnapján néhány apró hírrel tudok Nektek szolgálni. Ismét az ‘Ice Cream’ szerzeménnyel kezdeném. Előkerült több kép, amely a forgatáson készült és mint fotó sorozat darab lett bemutatva. Sel egyszerűen csodásan mutat a képeken!

EgnsMVLWAAE-HJo.jpg Egm47v5X0AA-OJT.jpg Egm4XE4XYAcoa21.jpg EgpoMgGWsAAVqz9.jpg EgnsMS7WAAEg4zk.jpg

Kaptunk olyan képeket is, amelyeket grafikusok terveztek. Az egyik fotó egy plakátként készült el, amely akár egy film posztere is lehetne, a másik képen pedig kedvencünket láthatjuk a Puma szerelésében, amit a klipben is viselt, csak meseszerűen megrajzolva.

Egn-0MsWkAAU9Va.jpg EgqTsBIWoAEg8pD.jpg

Végre megjelent a színfalak mögötti videó Gomezzel is. Az elején hallhatjuk azt, ahogy a fagyis kocsi zenél, illetve elmondta azt is, hogy nagyon meleg volt aznap és ilyenkor nem szereti, hogy nagyon sok haja van, hiszen még jobban melege van tőle. A forgatás alatt is folyamat tartotta a kapcsolatot a lányokkal FaceTime-on, bemutatták egymásnak a helyszíneket is.

A ‘Rare Beauty’ percekkel ezelőtt posztolt egy újabb képet, amit még idén januárban készítettek, mint hivatalos fotósorozat. Szeptember 12.-én, San Diego-ban (Kalifornia) fognak létrehozni egy eseményt a Sephora üzletben, azonban arról még nincs információ, hogy SelGo megjelenik-e. 4 nap és végre megjelennek a kozmetikai termékek is!

EgsLwKKWkAI9sy7.jpg EgsLSDqWoAEdwBZ.jpg