Megnézem a sorozatot

A tegnapi napon végre debütált a lánybanda és Sel közös száma, amely az ‘Ice Cream’ nevet viseli. A tegnapi nap folyamán rengeteg kép és információ is napvilágot látott, a készítéssel kapcsolatban, sőt, még több meglepetés érkezett, amelyekre természetesen kitérek a bejegyzésben részletesen.

SelGo is nyilatkozott egy kicsit a lányokkal való együtt működésről:

“A csajok nagyon klasszak, imádom a dalaikat. Nagyon sokat szórakoztunk FaceTime-on. Eredetileg személyesen készítettük volna ez a klipet.”

Sajnos a vírushelyzet miatt nem tudtak találkozni, de így is remek munkát végeztek!

A ‘Serendipity’ által – ahol Selena résztulajdonos lett – megjelent a ‘Cookies and Cream Remix’ fagylalt, amelyről korábban már írtam. A hivatalos megjelenése a tegnapi napra esett, így kedvencünk még egy meglepetéssel készült: sajnos csak Los Angelesben, de a fagylaltos autó, amely a klipben is látható, körbe járja az utcákat és megvehető a lányok által tervezett fagylalt.. de persze nem csak ez az íz, hanem az összes eddig megjelent. Itt a kocsit természetesen nem Selena vezeti, mint ahogy a klipben.

EgjAa6OU0AAHSMh.jpg EgjAa4IU8AEnPGE.jpg EgjAa6dUcAMwl_y.jpg EghW-nJVgAIQNhQ.jpg EgiIfcZU4AEHbH0.jpg

Ismét megjelent néhány színfalak mögött készült kép, amelyen Selt láthatjuk. Az egyiket korábban már feltöltöttem, amelyről PhotoShop segítségével leszedték a vízjelet, de most jobb minőségben megkaptuk. A férfi a negyedik képen Tommy Brown, aki közreműködött a készítésben. Leginkább Ariana Grandeval szokott forgatni, dolgozni, aki a fagyis dal/klip miatt küldött neki egy óriás fagylalt “szobrot” és gratulált a megvalósításhoz! A helyszínről is kaptunk egy-két fotót, ahol Gomez forgatott.

EghRMz2U8AcGKzu.jpg EghRMz-VoAAm68-.jpg EghRM0EUYAIO5PE.jpg EghRM0CUwAABC5V.jpg EgiAdDZXkAIo8m2.jpg

Fotósorozatok képében sem szenvedünk hiányt, ugyanis egy-kettőt most is kaptunk, Sel egyszerűen mesésen néz ki rajtuk! Nagyon aranyos, mikor a fagylaltot eszi, Nektek melyik a kedvenc képetek?

Egk59JGWoAMikN5.jpg Egk59J7XYAESSWW.jpg EgidOp6WoAEvSwI.jpg EgmIJssWAAE5SCi.jpg EggZK32VgAEIsZU.jpg

Aki fel van iratkozva a Selena hírlevélre, az Interscoptól világszerte kaptunk egy e-mailt, amelyben bejelentették, hogy megjelent az ‘Ice Cream’ merchje. Ezen kívül az e-mailben a ‘Rare Beauty’ megjelenését, a ‘Selena + Chef’ adását is betették a levélbe. Érdekesség, hogy nem kedvencünk hivatalos oldalán, hanem a lányok részlegén lehet megvásárolni a termékeket, amely érthető is, hiszen a banda lemezén jelenik meg a dal. Találunk napszemüveget, amely úgy olvad, mint egy fagyi, szokásosan felsőket, pulóvereket, matricát, nyakláncot, törölközőt, zoknit, alvó maszkot, sminkes táskát, övtáskát, baseball sapkát, kulcstartót, melltartót, scrunchiet, stb.. leginkább az ‘Ice Cream’ felirat és az előadók neve található meg a termékeken. IDE kattintva elérhetitek őket, egy-kettőt feltöltöttem a galériába is.

Egkt3NKX0AE-rNJ.jpg Egkt2vVXgAAY2So.jpg Egkt3OHWoAEqnTD.jpg EgiF4NDX0AYNa8J.jpg Egl_SMEXkAU0v3Z.jpg

A fagylalttal kapcsolatban Sel feltöltött egy videót a közösségi oldalára, ahol egy fagylalt kelyhet készít. Előveszi a saját fagyis termékét, majd először két banánt tördel bele, elneveti magát és azt mondja “ez egészséges”. Utána egy kis karamellát tesz a banánra, amelyet az elején nem tudott kinyitni. Ezután a saját fagyijából tett bele három kanállal, majd keksz morzsát tesz a tetejére. Ekkor hozzátette, hogy “tudjátok, minden, amit most itt bele teszek a kehelybe, az összes a fagyiban is benne van”. A végén pedig kis cukorka drazsét és tejszínhabot fúj rá. A legvégén pedig felkerült a cseresznye a tetejére, amiben a dalban is énekelnek. Sel hozzátette: “Ez az én vasárnapom. Jól néz ki.”. A videó az Instagram oldalán megtekinthető.

Visszatérve a videó klipre, körmeit természetesen Tom Bachik készítette el, aki posztolt róla egy közeli képet, talán ennek a színnek is van egy kis fagyis beütése, nagyon szép lett! A rajongók fotóztak egy-két plakátot is, az amazonra is felkerült egy “közös” poszter.

EgiAG_HWkAEfv-h.jpg Egkt2u6XgAECsGT.jpg Egk5u-dWkAA-sMT.jpg Egk5u-FXgAAD8Yt.jpg

Végül pedig, megjelent egy színfalak mögötti videó, ahol a klip készítés rejtelmeibe leshetünk bele. Sajnos SelGo nincs benne a videóban, csak a lányok.