Hivatalosan is bejelentették, hogy a ‘Selena + Chef’ második évada hamarosan érkezni fog! Két nappal ezelőtt az HBO MAX bejelentette, hogy folytatják a mini sorozatot, ahol ismét mindenki az otthonából fog jelentkezni, új sztárséfekkel, természetesen.

“A világ legjobb szakácsaitól tanulni nagyon jó volt, fejlesztette a képességeimet, de még többet kell tanulnom. Alig várom, hogy milyen kihívásokkal kell szembenéznem a következő évadban!” – mondta Selena.

Ezzel egy időben kedvencünk körbe vezetett minket a konyhájában is. A videót spanyol felirattal találtam meg a YouTube-on, de lefordítottam Nektek magyarra:

“Most pedig körbevezetlek Titeket a konyhámban.. a tiszta konyhámban. Ez a rész a tésztáké, ugyanis megszállottja vagyok a tésztáknak, emiatt nagyon izgatott vagyok, kis rózsaszín polcokat is csináltunk nekik. Ez a rész a kávéé és a teáé, ezzel kapcsolatban nincs mit magyaráznom, minden van itt, ami kell hozzá. Van ‘Alice Csodaországban’ szettem is, anyukámtól kaptam. Csodálatos recept könyveim is vannak, sőt az is megvan, ami a sajátom, ez nagyszerű, azok vannak benne, amiket a showban elkészítettem. Szóval, ha újra akarom csinálni őket, csak elő kell venni. Szeretem a világos konyhákat, mindenféle színes eszközöm van hozzá, vannak fűszereim, a kék kés pedig nagy sztárja volt a shownak. Szeretem úgy felszolgálni a tányérjaim, hogy nagyon tiszták, ezek a kedvenceim. Itt tartom az evőeszközeimet, nem tudom, hogy mennyi van belőlük, de sok, mindenféle színes fagyis kanalam is van. A hűtőben minden olyan dolog van, amelyet én és a családom eszünk, vagy nem, sajtok, meg mindenféle texasi dolgok. Ez pedig itt a mennyország. A nagymamám szeret dolgokat eltárolni, felkészülni egy apokalipszisre, szóval itt minden van, tésztától elkezdve a chipsig. Egészségesen eszem, de vannak nasijaim. Az utolsó dolog pedig ez a tábla, amely egy titkot fed el. Elektronikus részt. Eredetileg azt írtam rá, hogy “Minden, amire szükséged van, az a szeretet”, de van egy hét éves húgom, Gracie, szóval ő a személyi asszisztensem. A konyhából egyenesen a nappaliba vehetjük az irányt, tágas az egész, ez a kedvenc részem a házban.”