Megnézem a sorozatot

Magyarországon reggel hat óta nézhetjük meg SelPink közös alkotását, az ‘Ice Cream’-et. Ezzel egy időben dobták hivatalosan is piacra a Serendipity közreműködésével a ‘Cookies and Cream Remix’ fagylaltot is. A lánycsapat ejtett néhány szót ismét, a kedvencünkkel való együtt dolgozásról:

“Mindannyian nagy rajongói vagyunk Selena Gomeznek.  Nem tudtunk személyesen találkozni, de számtalan alkalommal kommunikáltunk, teljesen elbűvölt minket a személyiségével. Szerény, nincs elszállva magától, megosztotta velünk a véleményét, ezáltal is azt gondoltuk, hogy ő mennyire király személy. Azt mondta, hogy ő meg nagy rajongója a BLACKPINKnek, ez pedig teljesen boldoggá tett minket. Nagyon elégedettek vagyunk mindennel, amit létrehozott velünk. Köszönjük a sok rajongónak az egész világon. Alig várjuk, hogy a színpadon is előadhassuk az ‘Ice Cream’-et Selena Gomezzel, ha már lehet veletek találkozni srácok!”

Előkerült ismét néhány fotósorozat kép, amelyet maga Selena töltött fel a közösségi oldalaira, illetve egy színfalak mögötti kép is napvilágot látott, amelyen eredetileg volt egy nagy logó, de egy ügyes kezű szerkesztő eltávolította róla.

EgeyjLsXcAAonzG.jpg EgevmnNWkAAg2Ml.jpg Ege0eWNXkAI_zEO.jpg Ege3wWHXgAEv6P0.jpg Ege1ESVXkAAp6Ag.jpg

EgcwOBeXYAAQQjc.jpg

A videó klip egy óra alatt közel fél milliós megtekintést ért el, sok-sok pozitív kommentet kapott máris a közös szerzemény. Érdekesség, hogy SelGo egy Puma által piacra dobott ruhát is visel benne. Valamint a ‘Serendipity’ fagylalt is feltűnik a kocsiban. Kedvencünk részeit a klipből kivágtam, ezeket feltöltöttem a galériába.

bscap0153~8.jpg bscap0136~8.jpg bscap0096~8.jpg bscap0077~8.jpg bscap0024~8.jpg

A dalszöveget is feltettem már az oldalra, illetve le is fordítottam kora reggel magyarra:

Megnézem a dalszöveget