Az októberi ‘Allure Magazin’ címlapján!
Get Glam with Selena Gomez
Apró hírek összefoglalva

A délelőtt folyamán néhány apróbb hírt szedtem össze számotokra egy csokorba. Kezdjük is ismét az ‘Ice Cream’ című dallal, amire már csak két napot kell várnunk! Megjelent Selenaról egy promóciós poszter, amelyen mesésen mutat! Valószínűleg a videó klipben is fogja viselni ezt a szerelést, amely egy igazán nyárias, retro hangulatot idéz elő. A tegnapi nap folyamán már láthattunk még egy összeállítást, amikor a ‘Serendipity’ jégkrémét eszi. Egyelőre a posztert egy kisebb méretben kaptuk meg, reméljük, hogy hamarosan HQ minőségben is a miénk lehet.

001_775.jpg

Az Interscope küldött egy körlevelet a vadi új merchekkel, amelyekkel a fent említett dalt promózzák. Bár Selena hivatalos oldalán egyelőre nem találom, valószínűleg a megjelenés napján lesz elérhető. Egyelőre egy kis ízelítő:

EgSwCwKWoAgnqEz.jpg EgSwCwOWAAE1PU0.jpg

A ‘Rare Beauty’ végre posztolt néhány minta darabot a jövő hónap elején megjelenő smink termékekről. Tegnap hoztam egy interjút, melyben Sel a Sephora által beszél a kollekcióról és elmondta, hogy a legkiemelkedőbb bennük, azok a színek. Az egész mókás, játékos lesz. Egy videót is posztoltok sztoriba, ahová az alapozót (?) kenik fel. A képeken leginkább a rózsaszín mindenféle árnyalatait figyelhetjük meg, a hozzá passzoló összeállításokkal, bár kíváncsian várom a többit és kedvencünk azt is elmondta, hogy a jövőben még több izgalmas szín fog érkezni!

“A tökéletes kör létrehozásakor, felismertük azt a szépséges, amikor a vonalakon kívül rajzolunk. Végül egy remekmű született. Szeptember 3., Sephora és RareBeaty.”

EgSmiSdWkAYOxMv.jpg EgSmiRZWkAcxUyh.jpg EgSmi26X0AElnEp.jpg EgSmiSNX0AI5fur.jpg EgSmiRkXYAM1YJ5.jpg

28.-án jelenik meg a ‘This Is The Year’ című film is, amellyel kapcsolatban szintén jelentkeztem a tegnapi napon, ugyanis David és Selena egy kérdéses videót terveznek a premier előtt. Most SelGo jelentkezett be pár videó erejéig, a harmadik videóban egy kis bakit is ejtett, de egyszerűen csodásan fest benne és nagyon aranyos! (Videók: 1, 2, 3)

“Köszönöm srácok, hogy ennyien veszitek meg a jegyet az online premierre, a ‘This Is The Year’ filmre. Remélem jól telik a hetetek, találkozunk pénteken!”

“Nagyon izgatott vagyok miatta és a világpremier miatt is, amit csinálunk, köszönöm, hogy itt vagytok velünk és alig várom, hogy lássátok!”

“Hallottam, hogy megkaptad a jegyedet, az élő, világpremierre, köszönöm szépen.. én pedig nem nézhetem.. bocsánat, alig várom, hogy megnézzük pénteken!”