Korábban már beharangoztuk, hogy a ‘This Is The Year’ című film vezető producere Selena lesz, a rendező pedig egykori WOWP-beli színésztársa, David Henrie. Most pénteken lesz az online premierje a filmnek, ugyanis a koronavírus járvány miatt nem fogják vetíteni a mozikban. David reméli, hogy minél többen csatlakoznak a “megnyitóhoz”, a jegyeket online lehet megvásárolni. A premier előtt válaszolnának néhány kérdésre is, ehhez most egy rövid videót is csatoltak, amiben már most kifecsegték a válaszokat néhányhoz (a videó ITT tekinthető meg):

“Hogyan írnád le a ‘This Is The Year’-t?
David: Egy csapat tiniről szól a 80-as évekből, akik változásokkal néznek szembe.
Selena: A női karakterek egy kicsit mások, mint akiket mostanában lehet látni.

“Hogyan készültél fel rá?”
David: Ez az első film, amelyben rendezőként veszek részt, szóval mindenhol ott akartam lenni. Ott voltam a forgatásokon, az előkészületeken.

“Írd le a filmet néhány szóval!”
Selena: Vidám, feltűnő..
David: Energikus
Selena: és vicces.

“Jó volt újra együtt dolgozni?”
Selena: Igen!
David: Olyan volt az egész, mint egy osztálytalálkozó lett volna, már a WOWP óta várom, hogy újra együtt dolgozhassunk.
Selena: Így van. Egy családként működünk, semmi sem változott, örülök, hogy itt lehetek veled, mókás volt.

A tavalyi évben készült róluk egy közös kép, ezt David posztolta is, ekkor beszélték meg a film részleteit. Valamint újra megkaptunk az online premierhez tartozó fotósorozat képet jobb minőségbe, illetve Selenaról is előkerült egy kép.

EgN1fujVoAAcYuz.jpg EgNa57AXYAIaOU-.jpg EgPbDurWAAAwGu_.jpg

Az iHeart Radio díjátadója hivatalosan is le lett fújva, de a nyertesek neve jövőhéten ki lesz hirdetve. Selenat három kategóriában is jelölték, köztük a ‘Legjobb Dalszöveg’-gel a ‘LYTM’-val, a ‘Latin kategóriában’ a ‘Taki Taki’-val és Minket, Selenátorokat is jelöltek, a ‘Rajongók’ táborában.

Az AMC végre bejelentette a ‘The Broken Hearts Gallery’ premierjét, amely szeptember 11.-ére esik. Most csütörtökön pedig kezdődik a jegyek eladása. Azt nem tudni, hogy Magyarországon fogják-e egyáltalán játszani a filmet, erről nincs információ.