Megnézem a sorozatot

Selena most már nem csak a zene, film, kozmetikai ipart uralja, hanem az édességek világába is becsempészte magát, így megszületett a ‘Serendipity – csokis kekszes’ fagylalt! A jégkrémet a BLACKPINK-kel hozta forgalomba és már kóstolt is belőle a kamerák előtt. Valószínűleg a videó felvétel a klip forgatása alatt készülhetett. Selena csodásan fest benne, egy igazán vidám, nyárias kollekciót láthatunk rajta, hosszú póthajat visel és szája széles mosolyra húzódik. A videóban a következőt mondja:

“Ez a kedvenc ízem: Serendipity. Ez egy csokis kekszes fajta, ez itt én vagyok, vanília fagylalt van benne, kis karamella darabokkal és barna csokis keksz. Szóval valójában ez a Mennyország és minden egyes falat isteni finom.”

A boltokba azon a napon fog kerülni, amikor az ‘Ice Cream’ c. szám is megjelenik, azaz augusztus 28.-án. A dobozos jégkrém 5,99$-ért vásárolható majd meg (kb 2000 forint), egyelőre csak Amerikában, de egy bennfentes elárulta, hogy terjeszkedésre készülnek globálisan ezzel kapcsolatban is. A ‘Serendipity’ február 7.-én született meg a tavalyi évben, nyolc fagylalt ízzel, ez azóta természetesen már bővült: forró csokis, epres, banános, espressos, csokis pités, unikornisos, sós karamellás, brownies, vaníliás, stb.. Ezzel egy időpent bejelentette, hogy a ‘Serendipity3’ étteremmel fog közvetlen kapcsolatba kerülni, pontosabban az egyik tulajdonos lesz. Ezzel kapcsolatban ezt nyilatkozta:

“A new york-i ‘Serendipity 3’ étteremben nőttem fel, szóval ennél nem is lehetnék izgatottabb, főleg, hogy csatlakozom a tulajdonosokhoz. Az ‘Ice Cream’ dal tiszteletére el is készítettem az első fagylaltomat, a ‘Cookies és Cream Remix’-et.”

EgNPd5qXkAExwJe.jpg EgNfu4fWAAApL_0.jpg EgNfu4dWoAAFYSQ.jpg EgNZQ9fX0AATxM0.jpg EgNPd8RWAAA1jNA.jpg

A jégkrém márka hivatalos oldalán már fent van a Selpink fagylalt is, ezt IDE kattintva megtekinthetitek! A hivatalos oldalukon 7,99$-ba kerül, de sajnos csak Amerika területén szállítanak ki.