Megnézem a sorozatot

Július 25.-én debütált a 25 éves Trevor Daniel és Selena közös dala, a ‘Past Life’. A szám nagy sikereket ért el, már hallhattuk akusztikus és további remix verzióban is. A fiatal énekes most az E! Online Magazin által osztotta meg azt, hogy Selenanak mi a tanácsa a tovább lépéssel kapcsolatban. 2020 márciusában debütálta bemutató lemezét, amely a ‘Nicotine’ nevet viseli, ‘Falling’ című száma pedig a Billboard listákra is bekerült, mégis a Selenaval közreműködött dal hozta meg neki az áttörést. A számnál Gomez szeretett volna közreműködni és küldött is egy rövid részletet Danielnek, hogy ezt bizonyítsa. Miközben az énekes a reptéren várakozott, elmondta, hogy nagyon izgatott volt. Felhívott mindenkit a csapatából, hogy elmondja a lehetséges ötletet. Még 2017-ben, mikor a Harvey hurrikán elpusztította szülővárosát, Texast, úgy döntött, hogy fog néhány ruhadarabot és elköltözik Los Angelesbe. Most pedig Selenaval vették fel FaceTime-on a közös szerzeményüket a korona vírus miatt. Ez a kapcsolat egy kulcs volt a zeneipar számára.

“Számomra ez a dal arról szól, hogy elhagyom a dolgokat a múltban, haladok az árral, megnyílok és úgy általánosságban elengedem a mérgező dolgokat. Úgy gondolom, hogy számára ez sokkal nagyobb jelentéssel bír.” – mondta Trevor.

Korábban már Selena is nyilatkozott a dallal kapcsolatban:

“Mikor első alkalommal hallottam a dalt, imádtam azt a tényt, hogy ez egy olyan fajta sztori, amin mindenki átmehet. Én pedig a hangom által adom ki a tapasztalataimat, amelyeket a döntéseimmel hoztam, még ha nem is egészségesek számomra.” – mondta Selena.

Promóciókat készített a zenei videóról. Trevor elmondta, hogy szuper türelmes volt vele az énekesnő. Egy egyszerű tanáccsal látta el a fiút, aki mégis jól az eszébe véste az egészet. Egy SMS-ben emlékeztette őt a plusz munkára, a hosszú órákra, a rajongóknak készített munkára.

“Ez csak egy kis emlékeztető arra, hogy nem számít az, hogy milyen nagy dolgokat kapsz és hogy mennyire zavarossá is válhatnak a dolgok körülötted, mindaddig, amíg a jókat őrzöd, nagyon nehéz a dolgok negatív oldalát látni.”

Azonban az énekes is bölcs szavakat oszthat meg a követőivel, ugyanis zenéje által osztja meg érzelmeit, tapasztalatait.

“Becsületesnek kell lenned magaddal szemben, ha valami mérgező számodra és akkor is, ha te vagy mérgező. Úgy érzem, hogy sok ember, akik toxikus kapcsolatban élnek, nem igazán veszik ezt észre, főleg nem azt, hogy saját maguk is azok és nem néznek jobban bele a tükörbe. A saját dolgaidat is be kell ismerni.” – mondta Daniel.