Megnézem a sorozatot

Figyelem! Ez egy ragadós bejegyzés!

A friss híreket ez alatt találjátok!

Augusztus 13.-án debütált egy újabb fajta sorozata Selenanak, ami a ‘Selena + Chef’ nevet viseli. Minden részben egy-egy séf utasítását követi kamerán keresztül, ugyanis mindenki a saját otthonában hozza létre a különféle ételeket, azonban kedvencünket zsűrik is pontozzák, mégpedig nagyszülei, illetve a legjobb barátnői közül néhányan. Hetente jelenik meg mindig három rész az HBO Max jóvoltából, amely sajnos csak Amerikában érhető el, de szerencsére mi is hozzájuthatunk a részekhez, torrent letöltések által!

A részeket elkezdtem lefordítani, amint kész van egy-egy rész, ide feltöltöm és rá lehet illeszteni a hozzá tartozó videóra! /Laura/

A mini sorozat részei körülbelül 25 percesek, minden részben Selena 1-1 különlegességet készít el, különféle séfekkel együtt. Minden címben megtalálható a szakács neve, azonban azt, hogy mit készítenek, csak a sorozatban láthatjuk meg. A torrentek letöltéséhez szükséges egy segédprogram, például uTorrent. Ha a magyar feliratot bekapcsoljátok rajta, akkor fontos, hogy VLC Media Playerben játsszátok le őket, ott pedig felül a ‘Feliratok’ résznél tudjátok hozzáadni az általam lefordított szöveget.