A korábban már bejelentett Blackpink és Selena közös számának nevét eddig titkok övezték, azonban nemrég napvilágot látott a címe, amely az ‘Ice Cream’ nevet viseli. Eddig is már sejthettük, hogy valamilyen édességgel kapcsolatos lesz, hiszen többször kaptunk már jégkrémről, fagylaltról promóciós posztereket, hangulatjeleket. Most egy olyan kép is napvilágot látott, amelyen kedvencünk nyal egy fagylaltot. Valószínűleg a videó klip egy részletét fotózhatták ki. Még 5 nap van hátra a megjelenésig, ezért a Vogue Magazin is írt egy cikket, ezt a kép alatt foglaltam össze Nektek!

Ef-OsioWoAcKVul.jpg

Az ‘Ice Cream’ nevet viselő szám augusztus 28.-án érkezik, ráadásul videó klippel! Nemrég Gomez megosztott egy képet, ahol egy fagylaltot eszik és hozzá írta, hogy SelPink nemsokára a környékedre érkezik, ez nem szuper? Kiderült az is, hogy a dalban közreműködött Tommy Brown is, aki többek között Ariana Grande-val szokott együtt dolgozni.

Sajnos egyelőre sem részletet, sem más videó, vagy éppen hanganyagot nem kaptunk. Illetve a ‘SELPINK’ rendszámú fagylaltos autóról érkezett egy rövid videó, amit IDE kattintva tudtok megtekinteni! Ami még érdekesség, hogy a lánybandából, Lisa egy új reklámja miatt ugyanazt a ruhát vette fel, mint egykor Selena Jimmy Fallon műsorában.