Megnézem a sorozatot

Az utóbbi időben Selena nagyon belevetette magát a filmek világába. Az új főzőműsorának egyik epizódjában elárulta, hogy a karantén nagy részét azzal töltötte, hogy számos forgatókönyvet olvasott el. Jelenleg két film is érkezik, amelynek ő a vezető producere. Elsőként a The Broken Hearts Gallery megjelenéséről kaptunk új információkat. A film eredetileg júliusban debütált volna, viszont Amerikában még mindig nem tudtak kinyitni a mozik, ezért új dátumot kellett keresniük, amit egyelőre nem publikáltak. A jó hír viszont az, hogy talán még idén a vásznakra kerülhet a végeredmény, hiszen találtak egy másik megoldást. A Sony Pictures beleegyezett, hogy a filmet a kaliforniai Culver City autós mozijában vetítsék le. Ezeken az alkalmakon nagyjából 75 autó lehet ott összesen, természetesen mindenkinek be kell tartania az előírásokat. A vetítésekre hétvégenként kerül majd sor, pontosan nem tudni, hogy mikor lesz az első alkalom, viszont a jegyeket már elkezdték árusítani.

A másik filmről, a This Is the Yearről nemrég írtam egy bejegyzést, ezt Selena egykori kollégája, David Henrie rendezi és egy igazán rendhagyó, online premiert szerveznek meg augusztus 28-án, ahol válaszolni fognak a rajongók kérdéseire is. Az esemény kapcsán David adott egy interjút, emellett még beszélt a Selenával való közös munkáról és arról, hogy honnan is jött a film ötlete, a magyar fordítást lent el is olvashatjátok. Ezen kívül debütált a film hivatalos előzetese, ezt is érdemes csekkolni!

A film ötlete onnan jött, hogy én és Selena már azóta legjobb barátok vagyunk, mióta együtt játszottunk a Varázslók a Waverly helyből-ben. Szóval már nagyon nagyon rég óta barátok vagyunk és hosszú ideje dolgozunk barátokként ezen a filmen. Szóval szerettünk volna készíteni egy sorozatot közösen, vagy egyszerűen csak többet dolgozni együtt a közös sorozatunk óta. Úgyhogy amikor jött a film ötlete, megírtam a forgatókönyvet és én is rendeztem. Ő végig mellettem állt és támogatott, ott volt nekem, hogy segített, szóval amikor először láttuk, elkezdett sírni a végén és a részese akart lenni. Szóval azt mondtam, hogy jól van, akkor te leszel a vezető producer, ő meg azt mondta, hogy nagyon szeretné, mert a filmnek egy nagyon fontos üzenete van, amiről a fiataloknak tudnia kell. Selena nagyon szerette volna, hogy ez az üzenet tovább legyen adva, főleg a lányoknak, hogy erősítse őket.

Nagyon szeretnénk, ha mindenki rákattanna a weboldalunkra és megnézné a filmet, mert tényleg úgy gondolom, hogy nagyon jó üzenete van a fiatalok számára és a jelenlegi helyzetben fontos, hogy jól érezzük magunkat. Mosolyognunk kell, mert mindenki be van zárva, karanténban van, és azt hiszem, hogy tényleg mosolyognunk kell, ezt pedig meg akartuk adni Selenával az embereknek.

Szóval együtt nézhetitek velünk a filmet élőben és láthattok engem és Selenát újra együtt, nyolc év után ez lesz az első alkalom, hogy együtt szerepelünk a képernyőn. Fogunk beszélgetni a közös varázslós emlékeinkről, az életről, és minden másról. Szeretetet fogunk közvetíteni és ez egy nagyon jó élmény lesz a rajongók számára, hogy együtt láthatnak minket, filmet nézhetnek és jól érezhetik magukat. Utána lesz egy koncert is, illetve Charlie és Dixie D’Amelio is megjelenik egy kicsit. Ők nagyszerűek. Az este folyamán ők lesznek a műsorvezetők, az idejük nagy részét velem és Selenával fogják tölteni, kérdéseket fognak feltenni nekünk. A befolyó összeg pedig mind a koronavírus alapítványoknak lesz adomámyozva.