Megnézem a sorozatot

Elsőként a Deadline tette közzé a hírt, hogy Selena hosszú idő után ismét megmutatja színészi tehetségét, mégpedig egy sorozatban. A komédia címe Only Murders in the Building, aminek kedvencünk nem csak az egyik főszereplője, hanem vezető producere is lesz. Mellette még fel fog tűnni a képernyőn Steve Martin és Martin Short, akik szintén megtalálhatók az írók listáján. A sorozaton még dolgoztak a This Is Us (Rólunk szól) című sorozat írói és producerei, Dan Fogelman és Jess Rosenthal.

A széria középpontjában három idegen áll, akik teljesen odáig vannak a bűncselekményekért, a krimiért, és hirtelen ők is belecsöppennek egybe, amikor a new yorki társasházban gyilkosság történik. A három lakó kénytelen lesz összefogni, hogy kiderítse, mi történt. A végeredményt a Hulu fogja sugározni.

Az ötletet először szerdán hallottam és az volt a hetem legszebb pillanata. Nagyon különleges és meglepően érzelmes. Igazán modern és önreflektáló, bemutatja a podcastokat és a gyilkosságokat, vannak benne igazi meglepetések. Amikor ezt összehozzák, nagyon különleges lesz. – mondta Craig Erwich, a Hulu egyik elnöke

02FDEF6D-B559-4E72-86D0-6B1CD0B4578D-1024x576.jpeg

Hogy mikor kezdhetik el a minisorozat forgatását és mikor fog megjelenni, arról egyelőre nincsenek információk.