Megnézem a sorozatot

A karantén ideje alatt az Animal Crossing lett az egyik legnépszerűbb játék világszerte. Néhányan annyira belejöttek a játékba, hogy Twitch-en is streamelik, hogy hogyan játszanak. Gary Whittanak azonban ennél is jobb ötlete támadt, ugyanis a játékon belül keltett életre egy virtuális talk show-t, az Animal Talkingot, amelybe rendszeresen hív meg hírességeket beszélgetni. A tegnap esti vendége Selena volt, aki beszélt az új albumáról, a Rare Beautyról, illetve a Selena + Chefről is, aminek néhány órája megjelent a hivatalos posztere. Az interjú után még sor került egy igazán rendhagyó Past Life “fellépésre” is. Az interjúból összegyűjtöttem a legfontosabb információkat, amik kiderültek.

letoltes.jpeg

Meghallgatom a teljes interjút

Próbál távol maradni a közösségi oldalaktól, amennyire lehet, és nem figyel arra, hogy az emberek mit mondanak róla, így tud igazán önmaga maradni.
A showban hallható Past Life “fellépés” egy halkabb, akusztikusabb verzió, amit Selena nagyon szeret és örül a dal sikerének.
Már több énekessel is készített közös dalt, de a kívánságlistája élén legjobb barátnője, Taylor Swift áll.
Főzés közben megtanulta, hogy nem elég elővigyázatos a konyhában és néha nem figyel oda.
Minden ételt szeretett, amit a Selena + Chef ideje alatt főzött, de a polipot eléggé gusztustalannak tartotta.
Mielőtt elvállalna egy munkát, vagy bármit, mindig megbizonyosodik arról, hogy jótékonykodni is tud általa. Éppen ezért kérdezte meg előre a séfeket, akiket meghívott a műsorba, hogy milyen szervezeteket támogatnak, milyen alapítványoknak a tagjai.
A Rare album egy nagyon személyes dolog a számára, ezért nagyon ideges volt, mikor először kiadta, de örül, hogy ennyire elismert lett és tetszett az embereknek.
Jelenleg már dolgozik az új albumán.
A Rare Beauty termékein két évig dolgozott.
A termékek csomagolása újrahasznosítható lesz.


A bejegyzést pedig egy olyan hírrel zárnám, amiről fontos kiemelni, hogy egyelőre nem került megerősítésre. Korábban már egy bejegyzésben említésre került, hogy a BLACKPINK nevű k-pop banda augusztus 28-án fogja kiadni a legújabb kislemezét egy énekessel, melynek a nevét egyelőre nem jelentették be. Egy belsős forrás állítása szerint a hivatalos bejelentés augusztus 9-én, azaz vasárnap fog érkezni, és állítólag valóban Selena lesz a titkos közreműködő. De még egyszer kiemelném, hogy ez az információ még egyáltalán nem biztos.