Megjelent egy újabb cipő, amelyet Selena a Puma közreműködésével dobott piacra. A ‘The Cali Sport’ csoportba tartozó ‘The Unity’ nevet viselő cipellőről maga SelGo is posztolt két képet az Instagram oldalára, ahol ezt viseli.

EcxqcM0WoAAe8Qd.jpg  

A Puma az új termék megjelenésével 100.000 dollárt adományozott a COVID19 alapítványnak.

Ec0Lm7rWAAEF8V5.jpg Ec0Lm7sWoAAw37R.jpg Ec0Lm7mXgAIY8C-.jpg Ec0Lm7sXgAE08lX.jpg

A napokban kikerült a ‘Girl Crush’ című szám teljes változata. Anno még 2018 márciusában hoztunk Nektek ezzel kapcsolatban egy hírt, ahol Iggy elmondta, hogy van közös dala Selenaval és még 2015-ben vették fel, valószínűleg a ‘Revival’ lemezre készült, de akkor nem publikálták. Egy mexikói Selena YouTube csatorna posztolta is a zenét, azonban az Universal Group nemrégiben letiltotta a számot.

Ha már szóba került a kiszivárogtatott zene, biztos emlékeztek még a Petra Collins által tervezett ‘Love Story’ rövidfilmre. Ezzel kapcsolatban is megjelent egy zene, amelyből egyelőre csak egy kis részletet tudok Nektek adni.. a horror témájú kisfilmhez ugyanilyen zene is készült, Selena a szerepét hátborzongatóra tudta alakítani, azonban a zene egy csodás zongorás mű! Elvileg a teljes verzió is kiszivárgott, de egyelőre azt még nem találtam meg. IDE kattintva elérhető!