Habár Justin Bieber és Selena kapcsolatának lassan 2,5 éve, hogy vége és Justin 2 éve már házas, még a tegnap esti napon is felröppent az egykori szerelmes pár, Jelena “botránya”. Justin Twitteren osztott meg egy cikket, amely még több, mint 6 évvel ezelőtt íródott az US Magazin által. A cikk szerint Justin írt egy olyan dalt Selnek, amely a ‘My Baby’ (‘Kicsim’) nevet kapta és előadta számára a Four Seasons Hotelben. Az énekes tagad minden olyan dolgot, amely azt hozza fel, hogy ő valaha is szexuálisan bántalmazott bárkit is (emlékeztek, mikor 2011-ben egy Maria nevű nő azt állította, hogy Bieber gyerekével terhes, majd az apasági teszt elvégzése után kiderült, hogy ez mind hazugság, a nő azt állította, hogy a ‘Believer’ turné keretein belül megcsalta Selenat és terhes. Azonban a gyermek születése után napvilágot látott az igazság: csak hírnevet akart magának. Egy dal is született erről, amely a ‘Maira’ nevet viseli.) és ebbe a csatába barátait is behívta, akik igazolták, hogy 6 évvel ezelőtt, mikor a cikk íródott, akkor éppen velük kosarazott. A ‘Lose You To Love Me’ megjelenése után Selena ezt nyilatkozta egykori szerelméről:

“Megtaláltam az erőmet [az exem által szerzett tapasztalatokból]. Veszélyes bántalmazottként megmaradni egy kapcsolatban. Nem vagyok tiszteletlen, de úgy érzem, hogy érzelmi visszaélés áldozata voltam, viszont jelenleg erősebb vagyok, mint valaha!” – mondta Selena.

A Jelena páros már akkor is se veled, se nélküled kapcsolatot folytattak, akkor is folyton téma volt az, hogy együtt vannak-e, vagy sem. Viszont egy komoly témát hozott fel, mégpedig a szexuális bántalmazást.

“Általában nem foglalkozom a dolgokkal, mert egész karrierem során vádakkal foglalkoztam, de a feleségemmel és a csapatommal folytatott mai beszélgetés után úgy érzem, hogy beszélnem kell egy kérdésről. A pletykák azok pletykák, azonban a szexuális visszaélés kérdése olyasmi, amit nem veszek könnyen. Azonnal akartam szólni, de tiszteletben tartottam több érintettet és megakartam arról győződni, hogy összegyűjtöttem minden olyan tényt, amely az igazamat szolgálja.” – kezdte a tweetet Justin.

A Twitteren Danielle azt mondta, hogy Bieber őt szexuálisan bántalmazta, azonban ez a bejegyzés azóta már törölve lett. Pontosabban 2014 március 9.-én történt szerinte az eset. A lány azt állította, hogy Bieber szervezett egy meglepetés találkozót, majd a texasi Austinban találkoztak, ahová meghívta őt és a saját barátait is, majd később egy külön szobába invitálta őt, ahol megtörtént a dolog. Így kerül szóba Selena. Úgy vélem, hogy vele takarózni nem szép dolog.. ezt a ‘LYTLM’ című dalban Selena többször is kifejezte.

“Az ő története szerint Austinban, az Sxsw-ben megleptem a tömeget, ahol előadtam pár dalt és elvileg utána vele voltam, viszont amit ez a személy nem tud, az az, hogy ezen a shown az akkori barátnőmmel, Selena Gomezzel vettem részt.” – írta Bieber.

“Ez a cikk is arról ír, hogy éppen Selenaval voltam: LINK

Az énekes tagadta, hogy bármennyi éjszakát is a Four Seasons Hotelben töltött volna, erről nyugtákat és e-maileket is mutatott be, amelyek az Airbnb és a Westin szállodától érkeztek március 9., és 10.-én. Az utóbbi szállodából Mike Lowery néven volt foglalás, ugyanis az énekes álnevet használt.

“Március 10.-én, miután Selena végzett a munkával, eljött a Westin hotelbe, majd miután a recepciós a barátaimhoz, Nickhez és Johnhoz vezette, miután én elhagytam a várost. Még egyszer: nem a Four Seasonsbe! Néhány napot ott maradtunk a szálláson, de 11.-én már jöttünk is haza.”

Majd folytatta:

“Itt vannak azok a képek, amelyek által 9.-én Austinban tartózkodtunk Selenaval, így világossá teszem, hogy együtt voltunk azon az éjszakán. A helyszínről pedig az Airbnb-be mentünk, soha nem voltunk a Four Seasonsben.”

Később egy ott dolgozó bejegyzését is elővette:

“Soha nem voltam 9.-én, vagy 10.-én a Four Seasonsben. Ez a személy azt mondja, hogy másnap este láttak engem az étteremben és nem a szállodában!” (LINK)

“A másik oka annak, hogy ezért mondhatják, hogy ott voltam. Március 10.-én írták ezt, hogy ott láttak, nem 9.-én! Ez az a tweet!” (LINK)

“A hotel regionális menedzserével megerősítettük, hogy sem március 9.-én, vagy éppen 10.-én nem voltam vendég a helyszínen. Örömmel fogadom így az összes sajtót.”

Az utolsó tweetjében pedig elmondta:

“A szexuális visszaélés minden állítását komolyan kell venni, ezért volt szükség a válaszomra. Az a történet viszont teljesen lehetetlen, ezért is fogok együtt működni a Twitterrel és a hatóságokkal a jogi lépések megtétele miatt.”

Később elmondta, hogy soha többé nem fogja azt az álnevet használni, hogy Mike Lowery. További cikkel is igazolta, hogy ő bizony nem volt ott abban a hotelben: LINK.

Képeket is osztott meg, ahol jól látható Selena és a nyugták is:

EbE7_a6UYAA6Q2D.jpg EbE7_a4UYAALjcz.jpg EbE34G4UcAAfV5j.jpg EbE34G4U0AA4Rw6.jpg EbE-hBvU8AABZFi.jpg

Egyébként egy bibi van a történettel.. mégpedig igen, Justin és Selena együtt volt 9.-én, este, azonban a 10.-ét már nem együtt töltötték, Selenát akkor a JFK reptéren látták, amikor leszállt New Yorkban. Így Justin állításainak fele hamis. Tehát a 10.-ét nem töltötték együtt, maximum a 9.-e estét. Igaz, utána levő napokban (20.-a körül) ismét együtt látták őket, de ez mindig megszakadt egy időre. Sokan ismét elkezdték emiatt szidni az énekest, főleg azért, mert szájára veszi Selena nevét, csak azért, hogy tisztázhassa magát – mint mindig.

003~52.jpg 008~41.jpg 014~32.jpg 004~48.jpg 017~30.jpg