Megnézem a sorozatot

Ezelőtt már hoztam Nektek három bejegyzést a mai nap folyamán, amelyekről úgy gondoltam, hogy nagyobb hírek és külön kell őket írnom. Most az elmúlt pár nap kisebb híreit szedtem össze, amelyek nem fértek volna el egy-egy bejegyzésben.

‘A Year Without Rain’ Vynyl megjelenése

Biztos emlékeztek még Selena 2010-ben megjelent lemezére, amely a ‘A Year Without Rain’ nevet viseli. Nemrég beharangozták, hogy idén, augusztus 28.-án megjelenik a kék Vynyl lemez belőle, az Urban Outfitters üzleteiben. Egyelőre előrendeli lehet az oldalon, az ára 9000 forint körül van. IDE kattintva elérhető.

DRIP – Selena ‘Rare’ cipő

A DRIP Creationz hozott létre egy cipőt, amelyen a ‘Rare’ album képei díszelegnek. Egy Nike Air fehér színű sport cipőt készítettek el az új lemez képeivel. Szerintem nagyon jól néz ki, bár az ára elég magas: most akciósan 52610 forintba kerül, eredetileg 68100 forint. Megnéztem, Magyarországra is szállítanak, így a lenti linken megrendelhető. További képeket és információkat pedig az oldalon találtok.

Ea0f10YWsAYPDR0.jpg Ea0f10kXsAEwsis.jpg

Megnézem/Megrendelem

Közös dal Trevor Daniel-el/Niall Horan-nal?

A GEMA oldalán regisztráltak egy olyan dalt, amely a ‘Past Life’ nevet viseli (‘Elmúlt Élet’), és előadóként Trevor Daniel és Selena Gomez van feltüntetve. Íróként Miss Gomez neve van szintén feltüntetve. Azonban ez a zene már publikálva lett, így valószínűbb, hogy egy remix kiadás lát majd napvilágot. Az Apple Musicon megjelent Selena neve is az említett dalnál, mint közreműködő, majd eltűnt. Úgy tűnik, hogy tényleg készül valami.

Ugyanígy, felröppentek pletykák, hogy Selena és Niall Horan között születik új dal, ezt maga Niall is véleményezte azzal, hogy “Ha Selena készen áll..”, illetve kedvencünk egyik dalszöveg írója kommentelt egy Instagram poszt alá, hogy segíthet-e megírni azt a dalszöveget is… Mit gondoltok?

Vese átültetés: 3 éve

A tegnapi napon volt három éve annak a napja, hogy Selena vese átültetésen esett át. Egyik nagyon jó barátnője, Francia Raisa adományozta neki a veséjét és a műtét sikeressége által Selena azóta újra élvezheti az életet – kevesebb gonddal. Francia megmentette az életét, erről többször beszámolt, interjúkban, díjátadókon, képeken keresztül. Közös tetoválást is készítettek ez ügyben, amely Sel jobb kezén, a könyöke fölött található: 19/06/17. Francia is a kezén viseli e alkotást.

A főző műsoráról

Korábban már mi is bejelentettük, hogy Selena egy főző műsort kreál, amely majd az HBO Max-on fog debütálni. Az egyik ott dolgozó, Jennifer O’Connell említette meg ezt egy interjúban, hogy Gomez főző műsora fókuszál a fiatalokra, illetve azt is megemlítette, hogy nagy tehetség az énekes/színésznő.

Egyéb képek

Megjelent néhány régebbi kép, amelyeket eddig még nem láthattunk. Ilyen például 10-11 évvel ezelőttről lőtt Selena fotó, Franciaval készült közös kép, még a Krashnak készített fotósorozat, de a Japánban hamarosan megjelenő bővített lemez információi és képei is megjelentek, amelyek pluszban a videó klipeket és színfalak mögötti felvételeket fognak tartalmazni.

EavR-JfXYAM4unz.jpg EazqY1OXsAACR_L.jpg Ea5D3VoXQAICF3D.jpg Ea3GoMWXkAAGb7s.jpg EauqMZLWoAIifEp.jpg