Pár napja hoztam Nektek képeket, amelyeket egy külföldi rajongó készített a ‘Rare’ deluxe kiadásáról. A chatben így az oldal látogatói között felmerült az itthoni lemez megvásárlása, így most összeszedtem Nektek azt, hogy Magyarországon hol kapható kedvencünk vadi új lemeze. Meglátogattam a helyszíneket is, hogy lefotózzam én is a korongokat, azonban csak a Media Markt üzletében bukkantam vynl és cd kiadású lemezekre, SelGonak azonban se híre, se hamva.

Libri könyvesbolt

A Libri oldalán megvásárolható a ‘Rare’ album, azonban nem a deluxe kiadás. Online megrendelés esetén – 5% kedvezmény is kapható hozzá, így 5085 forintért kaphatjuk meg.

Megnézem/Megvásárolom

Media Markt

Itt már felbukkan a sima, a deluxe változat és a Vynyl kiadás is. Mindezek ismét az online felületen érhetőek el. A deluxe lemez azonban csak a korábbi évek hozzáadott számait tartalmazza (Bad Liar, Fetish, It Ain’t Me, Back To You, Wolves). Megjelenési dátumként január 10.-e van írva, így értelemszerűen ez sem az “igazi” deluxe kiadás. 5200 forintba kerül. A Vynyl dallistája mindössze 13 számot tartalmaz, amely az elsőként megjelent album számai. Ezt 6300 forintért vásárolhatjuk meg. A sima albumot pedig 4300 forint kifizetése után foghatjuk a kezünkben.

‘Rare’ “deluxe” album Vynyl lemez ‘Rare’ sima album

Egyéb

Még egy-két magyar oldalon megtaláltam, itt is az előbb felsorolt albumokat nézegethetjük a felületeken, mindegyik különféle árkategóriában van. Az igazi deluxe kiadás még nem kapható itthon, amely tartalmazza a ‘Boyfriend’, ‘Souvenir’ és a ‘She’ című számokat!

Melody Center Bakelit Futár