Megnézem a sorozatot

Sajnos még mindig nem tudunk szolgálni nagyobb, érdemi friss hírekkel, néhány apróbb, de mégis főbb dolgot összegyűjtöttem most Nektek.

Merch érkezik

Az előző bejegyzésem három képet takart és többek között azt az információt, hogy két nap múlva egy új dalt hallgathatunk. Sajnos ezt az információt meg kell cáfolnom, ugyanis kiderült, hogy a kínai rajongók számára – amit nem értek?! – egy új merch kollekció érkezik. Selena ezzel kapcsolatban posztolt tegnap, illetve ma egy-egy boomeranggal készített “kisfilmet”, ahol a visszaszámlált napok számát mutatja, ezeket pedig a Weibo felületén keresztül osztotta meg. A KoGou-n pedig közölte azt is, hogy a ‘Crowded Room’ című száma elérhető és reméli, hogy tetszik nekik a dal!

Régebbi, színfalak mögötti képek

Biztos emlékeztek még arra, mikor SelGo 2011-ben hazánk fővárosában, Budapesten járt, többek között itt forgatták a ‘Monte Carlo’ című filmet és a ‘Round & Round’ c. számához is itt készített videó klipet. Közel 10 évvel ezelőttről kaptunk eddig nem látott színfalak mögötti képeket a filmből, ezeket feltöltöttem a galériába.

Eao-y5oXQAEyGS7.jpg Eao-y5bX0AQ5oC-.jpg Eao-y5tWsAA1GoA.jpg

‘Bad Guy’ című dal

Már korábban, évekkel ezelőtt értesültünk arról, hogy Selenanak van egy olyan szerzeménye, amely a ‘Bad Guy’ nevet viseli. A YouTube-ra Ryan Weaver előadásában hallhatjuk, azonban maga a dalszöveg és a zene is Gomezt képviseli. Ahogy a címből is kiderül, a szám egy rossz fiúról szól, aki megváratta és “bántotta” a lányt, majd egyszer csak megfordult a kocka és ő maga változott a rossz fiúvá. Ahogy figyeltem a dalszöveget, több ‘Rare’ album száma is beugrott, ahol ugyanezek a kifejezések megfordulnak:

“Bridge you burnt” – “let it burnt” (LYTLM)
“Back to me” – ‘Back To You’ c. szám
“How it feels from the other side” – “So how’s it feel to be on the other side?” (People You Know)

A sorok között felfedezzük azt, hogy a lány jól szórakozik e felismerés láttán és azzal, hogy végre azt tesz, amit szeretne. Ha meghallgatjátok a számot, akkor egy pörgős, igazán Selenas dalt lehet hallani. IDE kattintva elérhető. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott Ryan Weaver, hogy pontosan azért nem jelent meg a zene, mert kiszivárogtatták mások!

Grammy jelölés?

Idén, közel 5 év után kedvencünk a ‘Lose You To Love Me’ című számával tért vissza, amely egy igazán érzelmes, lírikus előadás és kifejezi érzelmeit volt szerelme, Justin Bieber irányába. A Billboard szerint akkora alkotás lett, hogy esélyes a 2021-es Grammy jelöltjei közé! Mi szurkolunk neki!

Hivatalos bejelentések

Sajnos hivatalosan is bejelentették azokat a dalokat, amelyeket soha nem fogunk Selenatól hallani – különféle okok miatt -, ezt saját maga, illetve Ryan Weaver (fent olvasható) erősítette meg, ezek pedig a következőek:

Grateful
Flawless
Stained
Higher
Bad Guy

A ‘Higher’ című számot az UMG lemezkiadó erősítette meg, a többit pedig saját maga. Igaz, a ‘Stained’ című dalt már meghallgathattuk az ő előadásában és az a mai napig fent van a YouTube-on, nemrég pedig egy mexikói Selena forrás töltötte fel. A szám szintén lassú és érzelmes, olyan pletykákat (?!) is olvastam róla, hogy nem azért nem került fel, mert kiszivárgott, hanem a témája már nem aktuális (Justin Bieber által okozott fájdalom). A ‘Higher’ című szám is megtalálható a videó megosztó oldalon, ezt Halsey társaságában készült, amely még tavaly látott napvilágot.