Nemrég jelentette be a Sony azt, hogy július 10.-én megjelentetik ‘The Broken Hearts’ című filmjüket, (‘Az összetört szívek’ – magyarul) amelynek Gomez lesz a producere. Többek között ez az első film, amely a koronavírus pandémia közben/után megjelenik. Olyan színészekkel dolgozott együtt kedvencünk, mint Geraldine Viswanathan, Dacre Montgomery, Utkarsh Ambudkar, Molly Gordon, Phillipa Soo, Suki Waterhouse, Arturo Castro, Ego Nwodim, Taylor Hill és Bernadette Peters. A rendező nem más volt, mint Natalie Krinsky.

“Szükség van több női producerre és rendezőre. Natalie csodálatos tehetség és nagyon örülök annak, hogy részt vesz ebben a filmben. Megértem az emberek aggodalmait a COVID-19 miatt és remélem, hogy az emberek megfogadják a tanácsokat és betartják az előírásokat, ezzel egybekötve fogják majd élvezni is a filmet.” – mondta Selena.

A július hónap nagy pillanatot jelent a filmipar számára. Ez az egyik év legjobban várt filmje, többek között a Disney által kiadásra váró ‘Mulán’. Azonban a nagy kérdés továbbra is fenn áll: az emberek a vírus ellenére akarnak moziba menni? Az AMC Színház, a világ egyik legnagyobb szórakoztató ipari cége bejelentette, hogy kétsége van arról, hogy az emberek járnának-e moziba, azonban júliusban 1000 hely megnyitását tervezik. Továbbá az AMC nem volt továbbá kommentálni a történteket.

A Sony’s Motion Pictures elnöke, Tom Rothman azt mondta a CNN-nek, hogy továbbra is optimista.

“Szerintem az öröm onnét is származik, mikor az ember egy sötét helyiségben ül egy csomó más emberrel, majd együtt néznek egy filmet, amin közösen nevetnek. Valójában hosszú távon nagyon-nagyon optimista vagyok, de nem becsülöm alá a rövid távon elénk kerülő akadályokat.” – nyilatkozta.

Magyarországon egyelőre sajnos nincs semmi hírünk arról, hogy mikor nyitna a Cinema City. Az iMDB-n IDE kattintva tekinthető meg a film információja.