Mint ahogy Eve is írta, sajnos nem igazán kapunk híreket mostanában Selenáról, így most az apróbb dolgokat összegyűjtöttem Nektek! Először is, kaptunk egy olyan információt, miszerint új Selena dalszöveg érkezik hamarosan. Erről egyelőre több információt sajnos nem kaptunk, viszont mellé csatoltak egy csodálatos ‘Look At Her Now’ képet. Illetve felfedeztem, ismét a H&M oldalán, hogy egy új Selena kollekció darabot kaptunk, amely egy hosszított felső és most szürke színben pompázik – a régebbi egy lila színű. Kedvencünk elérte a 179 millió követőt Instagrammon, gratulálunk neki, így a második legkövetettebb személy a közösségi oldalon! Legújabb albuma pedig az idei év legbeszéltebb lemeze lett! A 8 évvel ezelőtt, 2012-ben megjelent ‘When The Sun Goes Down’ albuma kétszeres platina lemez lett! Gratulálunk neki! Egy régebbi barátnőjét, Kylie Jennert követte be a Tik-Tokon. A ’13 okom volt’ utolsó évada pedig tegnap óta elérhető a Netflixen, a teljes dallista már elérhető az Apple Music-on és a Spotify-on is. Sajnos új Selena dalt nem kaptunk ezáltal.

SelGo szívügyén viseli a ‘Black Lives Matter’ kampányt, ezáltal több sztorit is posztol róla, illetve több közösségi oldalon is kifejti a véleményét. Fontos tudni, hogy ‘A Fekete Életek Is Számítanak’ mozgalomban több elhunyttal is lehetett már találkozni, erről is írt egy bejegyzést Gomez:

“Breonna Taylor ma 27 éves lenne. Ugyanannyi idős, mint én. De nyolc alkalommal is meglőtték. Kérlek, csatlakozz hozzám és írjuk alá a petíciót! #IgazságotBreonnaTaylornak”

Többek között saját cége, a ‘Rare Beauty’ is folyamatosan osztja meg az ehhez fűződő cikkeket, képeket. Aki esetleg nem tudná, mindez azért történik, mert az emberek harcolnak az afroamerikai emberek jogaiért, hogy ők is ugyanolyan bánásmódban részesülhessenek. A mozgalmat még 2013-ban hozták létre.

Történet:
A Black Lives Matter akkor kezdődött, amikor felmentették azt a floridai rendőrt, aki lelőtt egy fegyvertelen, bűncselekményt el sem követő fekete férfit. Ekkor vált sajtóüggyé az, hogy az Amerikai Egyesült Államokban sokkal több fekete fiatalt ér rendőri brutalitás, mint fehéret. A Black Lives Matter polgárjogi mozgalom kárpótlást szeretne kapni a rabszolgaságért. A mozgalom a transzvesztiták, a fogyatékosok, a nők, a másság és általában összes fekete ember védelméért kiáll. Olyan világért harcol, ahol a fekete emberek élete és nem a halála a fontosabb. A végső cél a fekete emberek teljes felszabadulása. (Forrás: Wikipédia)