Megnézem a sorozatot

Nagy örömünkre Selena továbbra is használja kedvenc közösségi oldalát, az Instagramot. A tegnapi napon Insta Sztorijába tett ki egy videót, melyben rajongói táncolnak legújabb kislemezére, a ‘Boyfriend’-re. A számokra kattintva meg tudjátok tekinteni a sztorit (1, 2, 3). A TikTok-on egyre népszerűbb a dal és Gomez videóját, amit az alkalmazáson osztott meg a tegnapi nap folyamán már több, mint 4,6 millióan látták!

Kaptunk egy képet, amit a Rare Beauty hivatalos Instagram oldalára töltöttek fel. A fotón kedvencünk látható miközben sminkese (Hung Vanngo), illetve fodrásza (Marissa Marino) készítik fel egy fotózásra. A bejegyzéshez ennyit fűztek:

“Visszaemlékezés arra a hétre, amikor az első Rare Beauty-s fotózásunk volt. Alig várjuk, hogy megint együtt legyünk a csapatunkkal! Reméljünk mindenki biztonságban marad.”

Selena lájkolta a képet és kommentelt is, leírta mennyire hiányolja sminkesét és fodrászát. Mindezek mellett Tom Bachik, az énekesnő manikűröse is megosztott egy fényképet Gomez egyszerű, letisztult körmeiről. Továbbá kiszivárgott egy fénykép, mely egy promóciós videóból való, amit kedvencünk készített a Spotify által.

EWaRrzAXsAA_eNg.png EWcDN9_WAAMcN6n.jpg EWa4Cz2WAAABi4P.jpg