Az októberi ‘Allure Magazin’ címlapján!
Get Glam with Selena Gomez
Apró hírek összefoglalva

Selena igyekszik a közösségi oldalakon tartani a lelket a rajongóiban azzal, hogy néha-néha posztol valamit. Legutóbb épp a ‘Boyfriend‘ videóklipjének forgatásáról osztott meg velünk egy újabb csodálatos fotót. Ezekkel is próbálja promózni a dalt. TikTok-on is egyre többen csinálnak rá videókat, és ő maga sem maradhatott ki ebből. Épp autóban ült, amikor felvett egyet hozzá ő is (videó), de a PUMA fiókjára is készített egyet (videó).

selenagomez_94223887_132153081743640_6148143535788072708_n.jpg

A brazil Big Brother egyik adásában Manu Gavassi a “Rare” dalra táncolt, tátogott és néha énekelgetett (megnézem). Nagyon szereti ezt a számot. A műsorban eddig Dua Lipa dalaira csinált hasonlót, akinek nagy rajongója. Chrissy Teigen kislánya is imádja Gomezt, ő otthon énekelgette, amit édesanyja fel is vett (megnézem).

Theresa egy pár évvel ezelőtti közös lesifotójukat osztotta meg Insta Sztorijába, amin megjegyezte, hogy “ki mondta, hogy úgy hagyják el a házat, miközben úgy néznek ki,mint a ketchup és a mustár?“. Tom Bachiktól is kaptunk egyet, amin csak Selena keze látható,és épp a manikűrjét készíti neki a forgatásra. A Rare Beauty Insta fiókjára egy tükrös, smink nélküli szelfi került fel, a tükrön pedig egy cetli az “elég vagyok” felirattal.

EWP_D3xXYAEcwGx.png EWSpMn7XgAE_KSI.png EWTYQqOWoAIMhqU.png

Selena létrehozott Spotify-n egy lejátszási listát, amit nyilvánossá is tett mindenki számára. Ezt akkor szokta hallgatni, amikor főzőcskézik a konyhájában (videó) és meg is mutatta Insta Sztoriban gyorsan a lista dalait (videó). The Weeknd egyik dala is feltűnik köztük, mostanában egyre többször jelenik meg a fiú neve itt-ott Selena kapcsán.

Cooking Together lejátszási lista