Az októberi ‘Allure Magazin’ címlapján!
Get Glam with Selena Gomez
Apró hírek összefoglalva

Mostanában nem úszunk friss hírek terén, de azért igyekszünk nektek napi szinten jelentkezni azokkal a dolgokkal, amik felkerülnek róla az internetre. Legutóbb Instagram Sztorin keresztül posztolt egy fotót magáról, amin épp a “Boyfriend” merchandise-ból viselt egy pulcsit. A Selena Gomez feliraton kívül a két keze látható, középen az elixír, amivel békává változtatta randipartnereit a klipben. Az eladásból származó bevételének egy részét a COVID-19 ellen küzdő alapítványnak ajánlja fel.

2814029.jpg

Újabb csodaszép fotót kaptunk a fent említett dal klipjének forgatásáról. Ez igazából egy szelfie, amit a Rare Beauty insta fiókjára töltöttek fel. Korábban ehhez hasonlót láthattunk a saját Instagramján, amivel több millió szívecskét gyűjtött be.

015_363.jpg

Amit Insta sztoriba feltett, azon kívül még készített párat magáról. Ezek is annyira jók, mint az említett kép. Állítólag ezeket ki is tette a profiljára, de elég hamar le is törölte őket, egyelőre nem tudni miért. Vannak, akik szerint azért tette ezt, mert sokan kígyó emojikat irkáltak alá (utalva a Demis ügyre). Két kép pedig a 2017-es szeptember 16-ai philadelphiai The Weeknd koncerten készültek róla és a barátairól. A szépség akkoriban az énekessel járt együtt, és szinte mindegyik fellépésén jelen volt.

4007_0.jpg 4006_0.jpg 4005_0.jpg 4009_0.jpg 4010_0.jpg

A Rare album elérte az 1 milliárd hallgatást a Spotify-n, de ez még semmi: Amerikában összesen 500 ezer példány kelt el belőle. Óriási gratuláció Selenának!