Megnézem a sorozatot

Sajnos az elmúlt napban nem sok kép, illetve hír jelent meg kedvencünkről, de igyekeztem azért néhány apróságot összegyűjteni.
Selena magyar idő szerint tegnap este 7 órakor ‘Listening Party’-t tartott, melynek keretein belül az énekesnővel együtt hallgathattuk a Rare Deluxe változatát Spotify-on.  A beszélgetést így kezdte:

“Nagyon boldog vagyok, hogy ezt csináljuk. Annak ellenére, hogy mindannyian külön vagyunk imádom, hogy itt kapcsolatba tudunk lépni egymással. Szeretném hallani, hogy mit gondoltok az új dalokról!!”

Közben természetesen a rajongók üzenetekkel látták el a chat-et, néhányra Gomez is válaszolt egy-egy szív emojival, illetve dalszövegrészleteket is beleírt a beszélgetésbe. Majd az egészet így zárta:

“Nagyon szórakoztató volt. Szeretek rólatok hallani és arról, hogy mit gondoltok az egyes dalokról. Nagyon sok szeretetet küldök ma nektek!! Maradjatok biztonságban és maradjatok otthon… a listening party folytatódik!!”

Selena a ‘Listening Party’-t Instagram sztorijában jelentette be egy képpel, amely a ‘Boyfriend’ forgatása közben készült. Egy órája pedig egy selfie-t osztott meg magáról Instagram oldalán, mely legújabb kislemezének színfalai mögött készült. A képeken gyönyörűen fest!

EVqJDz7XkAIN7yT.jpg EVvkdmbWkAEDGez.jpg
Illy Illson, aki Selena egyik randipartnerét alakította a ‘Boyfriend’ videoklipjében beszámolt arról, hogy milyen volt az énekesnővel együtt dolgozni. A színész így fogalmazott:

“Király volt, soha nem tudtam többet róla a Disney Chanel-nél, szóval nem voltam oda érte meg semmi, szóval könnyedén tudtam vele beszélgetni, azt hittem, hogy úgy fog viselkedni, mint a legtöbb híresség, akikkel együtt dolgoztam, de ő nem olyan, baromi jó fej volt és beszélgettünk a színészkedésről, arról, hogy milyen Los Angelesben élni, arról, hogy nem akar barátot és azt mondta nekem, hogy a férfiak sz*rok lol nagyjából így van”

Mellesleg Mandy Cornett-Teefey, Selena édesanyja ma ünnepli 44. születésnapját. Boldog születésnapot Mandy! 🙂

Lájkoljátok az oldal Facebook oldalát (selenagomez.hu), illetve Instagram oldalát (selenagomezponthu)!