Az októberi ‘Allure Magazin’ címlapján!
Get Glam with Selena Gomez
Apró hírek összefoglalva

Sajnos az elmúlt napban nem sok kép, illetve hír jelent meg kedvencünkről, de igyekeztem azért néhány apróságot összegyűjteni.
Selena magyar idő szerint tegnap este 7 órakor ‘Listening Party’-t tartott, melynek keretein belül az énekesnővel együtt hallgathattuk a Rare Deluxe változatát Spotify-on.  A beszélgetést így kezdte:

“Nagyon boldog vagyok, hogy ezt csináljuk. Annak ellenére, hogy mindannyian külön vagyunk imádom, hogy itt kapcsolatba tudunk lépni egymással. Szeretném hallani, hogy mit gondoltok az új dalokról!!”

Közben természetesen a rajongók üzenetekkel látták el a chat-et, néhányra Gomez is válaszolt egy-egy szív emojival, illetve dalszövegrészleteket is beleírt a beszélgetésbe. Majd az egészet így zárta:

“Nagyon szórakoztató volt. Szeretek rólatok hallani és arról, hogy mit gondoltok az egyes dalokról. Nagyon sok szeretetet küldök ma nektek!! Maradjatok biztonságban és maradjatok otthon… a listening party folytatódik!!”

Selena a ‘Listening Party’-t Instagram sztorijában jelentette be egy képpel, amely a ‘Boyfriend’ forgatása közben készült. Egy órája pedig egy selfie-t osztott meg magáról Instagram oldalán, mely legújabb kislemezének színfalai mögött készült. A képeken gyönyörűen fest!

EVqJDz7XkAIN7yT.jpg EVvkdmbWkAEDGez.jpg
Illy Illson, aki Selena egyik randipartnerét alakította a ‘Boyfriend’ videoklipjében beszámolt arról, hogy milyen volt az énekesnővel együtt dolgozni. A színész így fogalmazott:

“Király volt, soha nem tudtam többet róla a Disney Chanel-nél, szóval nem voltam oda érte meg semmi, szóval könnyedén tudtam vele beszélgetni, azt hittem, hogy úgy fog viselkedni, mint a legtöbb híresség, akikkel együtt dolgoztam, de ő nem olyan, baromi jó fej volt és beszélgettünk a színészkedésről, arról, hogy milyen Los Angelesben élni, arról, hogy nem akar barátot és azt mondta nekem, hogy a férfiak sz*rok lol nagyjából így van”

Mellesleg Mandy Cornett-Teefey, Selena édesanyja ma ünnepli 44. születésnapját. Boldog születésnapot Mandy! 🙂

Lájkoljátok az oldal Facebook oldalát (selenagomez.hu), illetve Instagram oldalát (selenagomezponthu)!