Megnézem a sorozatot

Mindenki ismeri a telefonra letölthető applikációkat, játékokat. Sok hírességnek van saját játéka, például Kim Kardashiannak. A napokban észrevették, hogy Selena is “kapott” egy saját játékot, azonban az appot beperelte 10 millió dollárra! Az Applenél lehetett letölteni és a ‘Clothes Forever – Styling Game’ nevet viseli. A játékosok 0,99 – 99,99 dollárért vásárolhatnak benne gyémántokat, így az adott sztárokat ezekkel irányíthatják, bevásárló utakra mehetnek. Promócióként ezt a leírást olvashatjuk: “Lépj kapcsolatba a legszebb modellekkel és hírességekkel, például Kardashiannel, Gigivel, Beyoncéval, Taylorral, stb.. és adj nekik tanácsot divat ügyben!” Selena azt allítja, hogy az egyik karakter kimondottan ő rá hasonlít és soha nem egyezett bele abba, hogy felhasználják az ő személyét bármilyen játék applikációban.

“A vádlottakat soha nem keresték fel, hogy konzultáljanak velük a jogaikról a játékkal kapcsolatban. Ha Gomezt felkeresték volna, akkor sem egyezett volna bele ebbe, főleg nem abba, hogy a játékosokat arra buzdítják, hogy 99,99 dollárért vásároljanak és a nem létező karaktereket irányítsák.”

Selena a játék kínai cégét, a Guangzhou Feidong Software Technology-t, illetve a játék eladóját, a MutantBox Interactive Limited-et pereli be, 10 millió dollárra! Az App Store véleményei között az is megtalálható, hogy a játék hibás és mindössze 3,5 csillagot kapott az 5-ből.