Megnézem a sorozatot

Újabb képeket kaptunk a legújabb videó klippel kapcsolatban, egyrészt ismét Selena körmeiről, a csodás piros színről, másrészt Miss Gomez saját kollekciójának termékeit, a ‘Rare Beauty’-t használta fel a sminkjéhez, amit Melissa készített. Erről két szelfit is kézhez kaptunk. A forgatás háttérmunkálatairól is érkezett pár kép, szerintem nemsokára a videót is megkapjuk, vagy talán erről is lesz egy alternatív videó?!

EVRQQBxXsAAnKFq.jpg EVRciWLXQAU4emX.jpg EVQfDaAWAAA4Ray.jpg EVQ5q1oXsAAnRgO.jpg EVQfPC-X0AEH1zI.jpg

Justin Tranter, a dalszöveg egyik írója megosztott velünk néhány információt a dallal kapcsolatban:

Azt üzenet azt sugallja, hogy “akarom” és nem azt, hogy “szükségem van rá”. Nagyon fontos szavak. Ezt pedig mindenképp tisztázni akartuk, mert senkinek sincs szüksége egy ki..ott barátra. Csak akarsz egyet. De senkinek sincs szüksége rá.”

Később Selena is megosztott pár dolgot és mint kiderült, a szám egy SMS által jött létre!

“Írtam neki, hogy úgy érzem, mindent teljesítettem az albumon. De mégis úgy voltam vele, hogy nem tudom. Az élet jó. Akarok egy barátot. Csak ennyi. Ő pedig azt mondta: LOL, legyen. Majd lementem a stúdióba és meg is volt az egész.”

Illetve egy videót is kaptunk, ahol Selena éppen egy békát puszilgat a forgatás szünetében, ez itt megtekinthető: LINK.

Ne feledjétek lájkolni FaceBook-on az oldalt, hogy ott is értesülhessetek a legújabb hírekről! Lájkoljátok és osszátok meg, hogy minél több Selenátorhoz eljussanak a hírek!