Megnézem a sorozatot

Mint ahogy írtam, a ‘Boyfriend’ című számhoz kapunk egy videó klipet is a mai napon, így vele kapcsolatban hoztam néhány hírt. Például érkezett egy rövid videó belőle (MEGNÉZEM), amiben bele pillanthatunk Selena randijaiba, illetve még egy bemutató, ahol Selena békákat visz az autójában (MEGNÉZEM). A premier este hat órakkor lesz! SelGo hivatalos YouTube csatornáján be lehet állítani egy emlékeztetőt rá!

A videó készítéséről is kaptunk néhány fotót, például egy-egy csodálatos szelfit, amin kedvencünk elképesztően gyönyörű! Tom Bachik, aki a körmét csinálta, ő is feltöltött egy képet, de a The Rommates is feltöltött egy képet, hiszen ők a producerei az alkotásnak, ugyanúgy, mint a ‘Rare’-nek. De megkaptuk a dalok kisképeit is, amelyek még a ‘Dance Again’ forgatásán készültek. Valamint egy videót is, amely még tavaly november 19.-én a szám készítésénél vettek fel (LINK).

EVLdNNeUcAA4VUK.jpg EVLdNNcVAAAz1kb.jpg EVMxv0BUYAEc_5P.jpg EVMxP09U0AkmkPX.jpg EVNV7xNWsAAskJF.jpg

Megérkezett a ‘Boyfriend’ merch szettje is, amelyeket kedvencünk hivatalos oldaláról tudunk megvásárolni. A befolyt összeg egy része innét is a koronavírus elleni alapítványának folyik be. Így kaptunk újabb pulóvereket, de boros poharat és kártyát is készítettek. A termékeket Selena hivatalos oldalán vásárolhatjuk meg!

EVLjBSWUEAEHy_U.jpg EVLjBRpU8AA10KX.jpg EVLjPzjU0AABD8g.jpg EVLjPziUEAElpyk.jpg EVLjBRqVAAA5Z2R.jpg

A három új szám máris felkerült a listákra, így az amerika iTunes listán a helyzet a következő, valamint a Radio Disney listáján még a ‘Feel Me’ című dal a 2. helyet foglalja el.

4. Boyfriend

8. Souvenir

10. She

Selena még az Amazon számára is elkészített egy kis “reklámot”, amelyet ITT tekinthettek meg. Az Apple Musicon pedig ha megvásároljuk a dalokat, fontos, hogy KÉTSZER kattintsunk a számra, hiszen így lesz hiteles az adományozás. A dalokat pedig hallgassuk és hallgassuk, hogy felkerüljön a Billboard TOP 100-as listájára! Nálam (is a) megjelenés óta folyamat megy!

Ne feledjétek lájkolni FaceBook-on az oldalt, hogy ott is értesülhessetek a legújabb hírekről! Lájkoljátok és osszátok meg, hogy minél több Selenátorhoz eljussanak a hírek!