Az októberi ‘Allure Magazin’ címlapján!
Get Glam with Selena Gomez
Apró hírek összefoglalva

Selena egy új villát vásárolt magának, mégpedig Tom Petty (rockzenész) korábbi ingatlanát vásárolta meg magának 4,9 millió dollárért, amely forintban körülbelül 1 600 000 000!! 6 hálószoba és 10 fürdőszoba is tartozik hozzá. Kaptunk róla képeket, amelyeket fel is töltöttem a galériába, így megcsodálhatjuk a kastélyt, amely Los Angelesben, a San Fernando völgyben helyezkedik el.

EVMulizUYAUhrEC.jpg EVNO_lGUMAEuOMI.jpg EVNPBevUwAI7nfk.jpg EVNPCFhUEAE3JBl.jpg EVNPCF8UEAAJqj2.jpg
Az épületet 1989-ben fejezték be, érdekesség, hogy ez a dupla méretű ház csak Los Angelesben található meg. Eredetileg Tom Petty első feleségének, Jane Benyonak épült, miután felgyújtották a korábbi kastélyukat, amely 87 hektáron feküdt. Tom ekletikus stílusban (különféle korok, stílusok, irányzatok jegyeit vegyesen tartalmazza – Laura, szerk.) építette a villát. Számos rejtett átjárót és pánikszobát is tartalmaz. 2015-ig élt az első feleség a helyiségben, azóta ott lakott Randy Spendlove is (zenei producer), most pedig Gomez vásárolta fel az ingatlant. A kastély magasan helyezkedik el egy zsákutca végén, óriás kapuval, így a szomszédoktól láthatatlan távolságban van. A galériás nappalit egy kő kandalló is dísziti, amely áthalad az emeleti erkélyen is. A tetőtéri fényszórók meleggel árasztják el a fenti tágas és nyitott szobákat. Van benne zene szoba is és hófehér konyha, hálószobák mindegyik emeleten, saját erkéllyel,  gardróbokkal és spa fürdőszobákkal. Az emeleten található a jóga stúdió, masszázsszoba, egy torna terem, két konyha, amelyből az egyik szabadtéri. A kőteraszon pedig még egy kinti medencébe is csobbanhat Selena. Szomszédjai közé tartozik a YouTuber, Logan Paul, James Charles és Rebecca Zamolo is. Vin Dieselt is nemsokára szomszédaként tarthatja számon, jelenleg intézi az ottani ingatlant.

Ezen kívűl Selena még két másik ház tulajdonában is áll. Jelenlegi fő rezidenciája egy 2,2 millió dolláros (704 000 000 forint) ház Studio Cityben, amelyet körülbelül három éve vásárolt, de az utóbbi két éve sikertelenül próbált eladni. A Woodland Hillsben levő háza pedig 1,7 millió dolláros (544 000 000 forint), ahol édesanyja Mandy Teefey és mostohaapja, Brian Teefey és testvére, Gracie él.

Ne feledjétek lájkolni FaceBook-on az oldalt, hogy ott is értesülhessetek a legújabb hírekről! Lájkoljátok és osszátok meg, hogy minél több Selenátorhoz eljussanak a hírek!